Instagram kan beheerders aan het leven toevoegen en likes op verhalen

Afbeelding van Instagram getiteld artikel dat beheerders tot leven brengt, vind-ik-leuks op verhalen

Foto: Karl Kurt (Getty Images)

Instagram wil makers naar verluidt een helpende hand bieden bij het streamen van live video op het platform en ze ook een extra boost geven door een andere manier toe te voegen waarop gebruikers met Stories kunnen communiceren.

Infusie en reverse engineering Alessandro Paluzzi Er staat dat de applicatie eraan werkt om de makers ervan toe te staan makelaars toevoegen Als ze een live video maken. Volgens Paluzzi kunnen makers één beheerder uit een lijst kiezen “Wie kijkt” Om hen te helpen opmerkingen te beheren, die snel kunnen veranderen in een eindeloze stroom tekst, waardoor het onmogelijk wordt om op alle kijkers te reageren. (Ik zeg dit als een trieste kijker die ‘s werelds kleinste viool speelt en geen antwoord krijgt op hun opmerkingen en vragen, en ik betwijfel of dit daar verandering in zal brengen).

In aanvulling op, 9to5Mac Het merkt op dat het gekozen medium onder andere opmerkingen, verzoeken om live-uitzendingen en vragen van kijkers kan uitschakelen. Momenteel is alleen de gebruiker die een bestand host Live uitzending kan worden gewijzigd.

Behalve rotzooien geestenHet bedrijf is ook diep in zijn werk aan verhalen geweest. Man Paluzzi in augustus Dat het platform eraan werkte om gebruikers in staat te stellen Verhalen te “liken”, die momenteel alleen feedback kunnen krijgen via directe berichten. Tot nu toe heeft Paluzzi ontdekt dat Instagram eraan werkt om gebruikers toe te staan Verhaal “Ik hou van” vele keren (wat echt raar is in termen van statistieken), vind-ik-leuks verschijnen op dezelfde plaats als kijkers van verhalen.

Gizmodo nam contact op met Instagram om commentaar te geven op het rapport over de vermeende nieuwe functies in de maak, maar had op het moment van publicatie nog geen reactie ontvangen. We zullen deze blog updaten als we iets horen.

Over het algemeen lijken de geruchten over nieuwe functies in de oven van het bedrijf een nieuwe poging om makers tevreden te houden, zodat ze meer tijd op Instagram doorbrengen (en minder tijd op andere platforms met live videokanalen, zoals het intimideren van concurrent TikTok). Gezien het feit dat het bedrijf Gooi eigenlijk met geld In de makers om ze te plezieren, maak alsjeblieft de rollen, het is logisch.

Wat betekent dit voor de gemiddelde Instagram-gebruiker die geen creator is? Misschien niets. Misschien krijgen ze een hallo of zo van hun favoriete influencer nu deze een moderator heeft (hoewel dat gezien het aantal reacties op het leven nog steeds erg onwaarschijnlijk is). Likes op stories betekenen ook niet veel als je er niet voor betaald krijgt.

Ik ben echter niet tegen deze functies, die pas definitief zijn als ze daadwerkelijk worden gelanceerd. Ik weet dat veel makers heel hard aan hun inhoud werken. Als dit hen helpt hun leven gemakkelijker te maken (en dat bedoel ik in beide betekenissen), dan is dat allemaal goed.

READ  Sony opent de registratie voor PlayStation 5-preorders die alleen op uitnodiging beschikbaar zijn
Written By
More from Lesley Curry
Amazon’s nieuwe Kindle Paperwhite heeft een groter scherm en een langere batterijduur
Amazon Kindle Paper White Signature Edition Amazone Amazone Dinsdag kondigde het drie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *