Introductie van de eerste game van de maand van RPS Game Club – Hi-Fi Rush!

Iets nieuws voor RPS in 2023 is de RPS Game Club, een soort maandelijkse gamebookclub waar we elke maand een game kiezen om te spelen, er geweldige dingen over schrijven en een geweldige discussie voeren in het liveblog met jullie, vaak lezers aan het einde. Het is een project waar ik al een tijdje mee van start wil gaan, en de deuren van de Treehouse Game Club zijn eindelijk opengegooid… en er komt wat meeslepende gitaarmuziek van binnen? Dat klopt, we spelen Hi-Fi Rush als onze eerste RPS Game Club-game en we hopen dat je met ons meegaat op deze muziekreis van een maand.

Hi-Fi Rush werd eind januari stiekem aangekondigd tijdens de Xbox Direct-show van Microsoft en was meteen een hit op Game Pass. Het is een aanstekelijke ritmische brawler van de makers van Ghostwire Tokyo, The Evil Within en Tango GameWorks, waarin het gaat om het aanvallen van vijanden op het ritme in een kleurrijke, futuristische wereld vol robots en schurken uit het bedrijfsleven. Je hebt ook een schattige robotkat-metgezel die fungeert als timer-metronoom. Wat vind je niet leuk?

Je kunt onze Hi-Fi Rush-recensie lezen om te zien wat we er precies van hebben gemaakt, maar het is overbodig om te zeggen dat het een game is die ik zeker tijd wil vrijmaken om te spelen sinds het uitkwam, en om het onze eerste RPS Game Club te maken is , egoïstisch, een uitstekende manier om het te doen. En natuurlijk hoop ik dat hij ook toegeeft Jij Het perfecte excuus om het ook te doen, als je dat nog niet hebt gedaan.

READ  Raad eens, de game is het woord van videogames

Als je hebt speelhal, Ik raad ten zeerste aan om het daar te vangen. Je kunt het ook op kopen stoom of de Epische spellen winkel als je dat liever hebt. Maar de belangrijkste reden waarom we ervoor hebben gekozen, is omdat het direct beschikbaar is op Game Pass. We verwachten niet dat je vooraf games koopt om lid te worden van de Game Club, en toekomstige games zullen over het algemeen gericht zijn op gratis of echt goedkope dingen (of andere geweldige Game Pass-onderdelen) waar (hopelijk) veel mensen toegang toe zullen hebben.

Maak je geen zorgen als je Hi-Fi Rush al hebt gespeeld of geen Game Pass hebt. Het belangrijkste doel van de Game Club is om een ​​leuke en inclusieve ruimte te bieden om te praten over geweldige games en de dingen die we er zo leuk aan vinden. Dat is het. Van onze kant zullen we de hele maand een paar artikelen schrijven over ons favoriete spel, en aan het einde van de maand komen we allemaal samen in een grote live blogsessie waar je met ons kunt chatten over de keuze van die maand , stel ons er vragen over, en heb gewoon een leuke tijd en praat over iets leuks. Je hoeft het niet aan te zetten om deel te nemen aan de live blogdiscussie, maar het zal je natuurlijk helpen als je het wel doet.

Ik ben verheugd om te zien hoe het afloopt, en als je suggesties hebt voor toekomstige RPS Game Club-keuzes, laat het me dan weten in de reacties hieronder. Ik zal de exacte datum en tijd van onze live Hi-Fi Rush-blog eind maart in een ander bericht aankondigen, maar voor nu, ga je gang en geniet ervan. We horen graag van je over een paar weken.

READ  Een lokale zakenman gooit de dobbelstenen met een nieuw bordspel - Action News Jax

More from Madison Garrett
Maak je geen zorgen, Nintendo Advance Wars For Switch is niet geannuleerd
Foto: Nintendo Live Een van de vele games waar Switch-fans meer van...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *