iOS 12.5.5 uitgebracht voor oudere apparaten

iOS 12.5.5 is nu beschikbaar om te downloaden

Apple brengt regelmatig updates uit voor oudere apparaten. Vandaag is het iOS 12.5.5 (buildnummer 16H62), dat waarschijnlijk de meeste kwetsbaarheden verhelpt. Onlangs is Apple een aantal exploits tegengekomen, zoals die van de Pegasus-spyware. Het is nog niet duidelijk of deze updates hiervoor bedoeld zijn; Apple geeft er geen informatie over. Informatiepagina bijwerken Nog steeds op 12.5.4 Op het moment van schrijven ook Pagina Beveiligingsupdates Het is niet bijgewerkt.

We verwachten geen nieuwe functionaliteit in iOS 12.5.5, maar we verwachten wel allerlei beveiligingsverbeteringen zodat je weer veilig op je wat oudere apparaat kunt werken. De vorige update, iOS 12.5.4, kwam eerder dit jaar in juni uit.

Apple blijft updates uitbrengen tot minimaal vijf jaar nadat een toestel is uitgebracht en dit is ook het geval bij deze oudere toestellen. De volgende iPhones zijn geschikt voor iOS 12.5.5 update:

En ook deze apparaten:

Als je een iets ouder toestel hebt, zoals de iPhone 5, kun je niet updaten.

iOS 12.5.5 downloaden
Ga als volgt te werk om iOS 12.5.5 te downloaden:

  1. Ga op je iPhone naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Wacht tot de update verschijnt.
  2. tik op Download en installeer.
  3. Wacht tot uw apparaat opnieuw is opgestart en de installatie is voltooid.

U kunt de update ook uitvoeren via iTunes of Finder. Om dit te doen, sluit u uw iPhone of iPad met een kabel aan op uw Mac of pc en opent u iTunes of Finder in macOS Catalina en hoger. Klik op uw aangesloten apparaat en selecteer Op zoek naar een update. De update wordt vervolgens gedownload en op uw apparaat geïnstalleerd.

READ  Android 12, Motorola Moto G30 op Samsung A52

Weet je niet zeker welke iPhone je hebt? Of wil je weten welke versie van iOS op jouw toestel geïnstalleerd kan worden? Bekijk onze reizen!

Opmerking: Houd feedback over het onderwerp concreet en duidelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates over het al dan niet starten van een download voegen iets toe aan de discussie. Ook kan het wat langer duren voordat de update zichtbaar wordt. Ook dit hoeft u niet te melden. Deze opmerkingen worden verwijderd.

More from Madison Garrett

Cyberpunk 2077-spelers zijn boos nadat ze een andere clipping-functie hebben ontdekt

nieuw Cyberpunk 2077 Bijwerken Fans zijn gesplitst en nu is de Reddit-post...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *