iOS 15.5 is uit – dit moet je weten

Apple heeft zojuist iOS 15.5 voor de iPhone uitgebracht. Tegelijkertijd werd iPadOS 15.5 uitgebracht voor de iPad. Wat wil je weten over deze update?

iOS 15.5: wat is er nieuw?

Nieuw nummer na de punt: Dit garandeert meestal een grote update met veel nieuwe functies. Maar dit is een beetje teleurstellend. Zeker als je het vergelijkt met iOS 15.4, waar je onder andere veel nieuwe emoji-personages kreeg. Het gaat vooral – niet onbelangrijk – om oplossingen en verbeteringen van problemen. Apple vat de vernieuwingen kort samen in de release notes:

iPhone 13 is nu tot € 397 korting en 3 maanden gratis op Apple TV+!
  • Apple Podcasts hebben nu een nieuwe instelling om het aantal afleveringen dat op je iPhone is opgeslagen te beperken en afleveringen automatisch te verwijderen
  • Er is een probleem opgelost waarbij domotica geactiveerd door mensen die aankomen of vertrekken niet werkte

iOS 15.5 is mogelijk de definitieve versie van iOS 15. Om echt grote nieuwe functies te krijgen, moet je wachten op de release van iOS 16, die waarschijnlijk medio september wordt uitgebracht. Meer hierover lees je in ons profiel op iOS 16:

Meer weten over iOS 16?

Bekijk dit bestand

iOS 15.5 downloaden

iOS 15.5-download is gratis. Hoe het werkt? Binnenkort verschijnt automatisch het rode updatebolletje in de Instellingen-app. Maar daar hoef je niet op te wachten! Als je wilt, kun je deze iOS-update nu ook downloaden.

Je kunt iOS en iPadOS 15.5 downloaden en installeren via “Instellingen > Algemeen > Software-update”. Zorg ervoor dat je bent verbonden met een wifi-netwerk en dat je batterij voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad is aangesloten op een stopcontact.

De prachtige iPad en iPhone 2022

De prachtige iPad en iPhone 2022

READ  Download en installeer New Genesis op Xbox en pc

iOS 15 + iPadOS 15-versie

More from Madison Garrett
Galaxy Tab S7 is nu de eerste tablet met Android 12-update
Als je de 5G-versie van de Samsung Galaxy Tab S7+ hebt, kun...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *