iOS 15.7.1 is uit – wanneer je niet kunt (of wilt) updaten naar iOS 16

Gisteren heeft Apple iOS 15.7.1 voor de iPhone uitgebracht. Voor de iPad verscheen tegelijkertijd iPadOS 15.7.1. Dit is een belangrijke beveiligingsupdate.

Wekelijks Apple-nieuws in je inbox

Wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen!

Helaas is uw registratie niet gelukt. Probeer het later opnieuw.

Voor wie is iOS 15.7.1 bedoeld?

Heb je al geüpdatet naar iOS 16 of iPad OS 16Deze update is niet voor jou. Heb je een oud Apple-apparaat dat je niet hebt? iOS 16. Ondersteuning Hij heeft meer en wat nog? iOS 15 zitten? Of heb je ervoor gekozen om nog niet over te stappen naar iOS of iPadOS 16? Dan is iOS 15.7.1 belangrijk.

iPhone 14 Pro nu tot €10 per maand korting!

Nieuwe functionaliteit moet je in deze update niet verwachten. Volgens Apple bevat de update belangrijke beveiligingsoplossingen en wordt deze aanbevolen voor alle gebruikers. iOS 15.7.1-pakketten Lange lijst met zwakke punten aan en iedereen op iOS 15 zou zo snel mogelijk moeten updaten. Ben je al overgestapt naar iOS 16? Dezelfde problemen zijn al aangepakt door iOS 16.1 die eerder deze week werd uitgebracht.

iOS 15.7.1 downloaden

iOS 15.7.1 is te downloaden via de Instellingen-app. Binnenkort verschijnt de rode updatebal automatisch in de Instellingen-app. Maar we adviseren je daar niet op te wachten iOS-update Het kan direct worden gedownload.

Je kunt iOS en iPadOS 15.7.1 downloaden en installeren via “Instellingen > Algemeen > Software-update”. Zorg ervoor dat je bent verbonden met een wifi-netwerk en dat je batterij voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad is aangesloten op een stopcontact.

READ  Update Waddenzee Recreant App | Rijkswaterstaat
More from Madison Garrett
Trail Blazers hadden niet eens hun beste game nodig om de voorsprong op Lakers te nemen
Verzegel het inderdaad met een kus! Jusuf Nurkic, de grote man van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *