iPhone 15-wallpapers voor het evenement: download ze hier

iPhone 15-wallpapers voor het evenement: download ze hier

Achtergrond van het Apple-evenement van september 2023

Apple-fans kijken niet alleen uit naar elegante Apple-presentaties, maar vaak ook naar het artwork op de presentatie-uitnodiging. Zijn daar aanwijzingen voor? Hoe was het ontwerp van het Apple-logo deze keer? Dit keer werd het Apple-logo in 3D weergegeven, met stof- of zanddeeltjes aan de rechterkant. Het Apple-logo als geheel heeft een titaniumachtige uitstraling, met blauwe en grijs/bronzen kleuren. En uiteraard tegen een zwarte achtergrond, zoals Apple de afgelopen jaren vrijwel altijd heeft gedaan. Met andere woorden: perfect materiaal voor een mooie achtergrond voor dat unieke Apple logo.

Twee ontwerpers gingen aan de slag met de afbeelding voor de Apple-evenementuitnodiging voor september 2023 en pasten deze aan maken als achtergrond voor je iPhone, door deze in de juiste verhouding te knippen. ontwerper @BasicAppleGuy Versies gemaakt voor iPhone, iPad en Mac. Dit behang is naar onze mening het mooiste. Vooral op de iPhone is het zijn eigen ding, omdat je Toegankelijkheidsschermtijd mooi verbergt achter de schaduw van het Apple-logo.


Van links naar rechts: behang van @BasicAppleGuy, @AR72014 Zonder logo en met slogan

behangexpert @AR72014 Ze heeft ook een groep makenWaarbij je kunt kiezen tussen het logo met of zonder het Wonderlust logo. Dit is het logo dat Apple dit jaar gebruikt en het verschijnt in dezelfde kleuren als het Apple-logo. logo met achtergronden @AR72014 Iets kleiner en daardoor nauwkeuriger.

Klik op onderstaande links en houd de afbeelding ingedrukt om deze aan uw fotobibliotheek toe te voegen, waarna u deze eenvoudig als achtergrond kunt instellen. Als je meer wilt weten over het instellen van een achtergrond voor je iPhone of iPad, lees dan onze tip.

READ  iOS 16.4.1 voor iPhone is beschikbaar met bugfixes en verbeteringen

Achtergrond met Apple-logo van Basic Apple Guy

Achtergrond met Apple-logo van AR72014

Benieuwd welke aankondigingen je kunt verwachten van het evenement van september 2023? Lees dan ons uitgebreide voorproefje!

Zie ook

Dit is wat je kunt verwachten van het Apple iPhone 15-evenement in september

Dit is wat je kunt verwachten van het Apple iPhone 15-evenement in september

September is iPhone-maand. Apple zal binnenkort de iPhone 15-serie onthullen tijdens zijn grote iPhone-evenement in september, maar er komt nog veel meer. In deze preview lees je onze voorspellingen voor het Apple iPhone 15 event.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *