iPhone-gebruikers zullen zich binnenkort moeten aanpassen aan deze kleine maar belangrijke verandering

iPhone-gebruikers zullen zich binnenkort moeten aanpassen aan deze kleine maar belangrijke verandering

Geschatte leestijd: 2-3 minuten

San Francisco – Maak je duimen klaar voor de komende maand. Apple brengt een kleine wijziging aan in de iPhone-software die waarschijnlijk je spiergeheugen zal aantasten: de grote rode knop Oproep beëindigen beweegt rond.

De iPhone-app krijgt een reeks updates voor iOS 17, waaronder een bijgewerkt ontwerp dat onder andere de commentaarknop verplaatst naar de rechterbenedenhoek van het scherm. De knop bevindt zich momenteel afzonderlijk in het midden onderaan de Telefoon-app, onder de knoppen om te dempen, toegang te krijgen tot het toetsenbord of een oproep toe te voegen.

Het nieuwe oproepscherm, dat al beschikbaar is om te downloaden in een ontwikkelaarsbèta, heeft op sociale media tot sterke reacties geleid onder iOS-gebruikers: “iOS 17 heeft een FaceTime-knop waar vroeger de knop voor het beëindigen van het gesprek was”, zei een persoon. X, het socialemediaplatform dat voorheen bekend stond als Twitter. “Het spiergeheugen is verdoemd.”

De wijziging zal waarschijnlijk het uiterlijk van de mobiele app vereenvoudigen en alle functionaliteit op één plek samenbrengen. Apple reageerde niet op een verzoek om commentaar.

Tijdens de jaarlijkse Worldwide Developers Conference in mei liet het bedrijf een hele reeks nieuwe tools zien die naar iOS 17 komen en die het bellen en berichten verzenden naar anderen persoonlijker en persoonlijker maken. iPhone-gebruikers kunnen bijvoorbeeld “stickers” ontwerpen voor contacten, een aangepaste afbeelding die verschijnt wanneer ze iemand bellen of opnemen.

Ondertussen transcribeert een nieuwe functie genaamd Live Voicemail het bericht van de beller in realtime, zodat gebruikers kunnen beslissen of ze de oproep negeren of aannemen; Met een tool genaamd NameDrop kunnen gebruikers hun contactgegevens delen door twee iPhones dicht bij elkaar te houden. Daarnaast ondersteunt FaceTime de mogelijkheid om videoberichten achter te laten wanneer iemand niet beschikbaar is om te chatten.

READ  Problemen na de lancering blijven bestaan ​​in Assassin's Creed Valhalla

Andere veranderingen die in iOS 17 komen, zijn onder meer nauwkeurigere autocorrectie, verbeterde spelling in iMessage en een meer responsieve Siri. Apple brengt zijn nieuwste mobiele besturingssysteem meestal in september uit, na het jaarlijkse iPhone-evenement.

gerelateerde verhalen

Laatste wetenschappelijke verhalen

Meer verhalen waarin u mogelijk geïnteresseerd bent

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *