Is Amnesia: Rebirth op Xbox One

Amnesia: wedergeboorte is Frictional’s vervolg op hun breakout-horrorhit uit 2010, Amnesia: The Dark Descent, en ik heb er nogal wat gezien Xbox One fans die geïnteresseerd zijn in de titel. ik persoonlijk hield van het spel, ondanks alle ellendige terreur die het me heeft aangedaan. Dat gezegd hebbende, soms zijn de grootste gruwelen in het leven de dingen die we niet willen horen.

Een Xbox One-release voor Amnesia: Rebirth is niet bevestigd.

Op dit moment kun je Amnesia: Rebirth spelen op pc, Linux, Mac en de PlayStation 4. Fans van Xbox One moeten dit helaas uithouden. Dat betekent niet dat een Xbox-editie van de game op een gegeven moment niet zal verschijnen: het kostte The Dark Descent acht jaar om zijn weg naar de Xbox te vinden, en SOMA kwam pas in 2017 op de console van Microsoft terecht (een volledige twee jaar na vrijgave).

We moeten ook in gedachten houden dat er een reeks nieuwe consoles van de volgende generatie voor de deur staat, dus als Frictional besluit om Amnesia: Rebirth over te brengen naar het Xbox-ecosysteem, kan dit verschijnen op de Xbox Series X / S naast de Xbox One. Het is vreemd om Amnesia: Rebirth niet op de Xbox One te zien, hoe dan ook. Is de Amnesia-fanbase niet zo robuust op de console van Team Green? Is Frictional bang voor het overdrachtsproces? Niemand weet het echt, maar totdat Frictional een aankondiging doet, zou je moeten verwachten dat een Xbox One-poort minstens een jaar verwijderd is. Hopelijk is het wachten niet zo lang als voor The Dark Descent!

READ  Vriendje speelt een Xbox-game in de werkkamer van de partner terwijl ze zich klaarmaakt om te bevallen


GAME DEALSDownload Twitch Prime nu gratis en ontvang in-game items, beloningen en gratis games

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X-releases | Nieuwe S (15-19 maart 2021) – Thumbsticks
Bekijk de Xbox Series X-line-up van volgende week | S en de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *