Is Two Point Campus op Xbox?

de beste spellen

Two Point Campus is een komisch gebouwsimulatie-sandboxspel dat werk van ziekenhuis naar universiteit brengt. / Copyright afbeelding Two Point Studios

Is Two Point Campus op Xbox?

Na aanvankelijk onthuld te zijn tijdens Summer Game Fest als een komische bouwsimulatie-sandbox, zijn de releasedatum en details rond SEGA’s Two Point Hospital-vervolg de afgelopen dagen een hot topic gebleven in de gamewereld. Hier is het laatste nieuws voor Xbox-spelers die reikhalzend uitkijken naar de kans om te zien wat Two Point Campus allemaal in petto heeft.

Voor degenen die Two Point Campus willen spelen zodra het ergens in 2022 uitkomt, is er goed nieuws: de universiteitsmanagementsim zal op dag één beschikbaar zijn voor zowel Xbox Series X | S en Xbox One. Daarnaast komt Two Point Campus naar PS5, PS4, Nintendo Switch en pc.

Hoewel de gameclassificatie en prijzen nog niet zijn vastgesteld, kunnen fans van de Two Point-serie: Aanmelden Voor e-mailupdates van Two Point Team en SEGA, en voor het toevoegen van de game aan Steam-verlanglijsten.

Hier is de officiële samenvatting van Two Point Studio van wat Two Point Campus voor fans zal hebben:

Bouw de universiteit van je dromen met Two Point Campus, de simulatie met een twist van de makers van Two Point Hospital. Bouw en huur personeel in en run een academische instelling vol wilde cursussen. … maar het is niet alleen hard werken. Leer uw leerlingen kennen en ontdek hun individuele persoonlijkheden, wensen en behoeften. Maak ze blij met clubs, verenigingen en optredens.

Voor meer informatie over populaire games die in de nabije toekomst worden uitgebracht, kun je onze berichtgeving over de releasedatum van Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp bekijken.

READ  PSA: Microsoft probeert een al lang bestaand probleem met Alien: Isolation op Xbox op te lossen

Written By
More from Vanessa Hale
Exclusief voor Xbox uitgesteld vlak voor release
De release van de aankomende exclusieve Xbox-console – die naar Xbox One,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *