Ja, Sony heeft Final Fantasy 16 voor de PS5 helpen verbeteren

Ja, Sony heeft Final Fantasy 16 voor de PS5 helpen verbeteren
Foto: Duwplein

We merkten het op onze website Final Fantasy 16 PS5-preview Die aankomende RPG voelt alsof het op één lijn staat met een first-party productie op sommige plaatsen, dus misschien is het geen wonder dat Sony-technici Square Enix hielpen bij het ontwikkelen van de game. De eigenaar van het platform kocht natuurlijk net op tijd een exclusieve titel voor de titel, maar producer Naoki Yoshida gaf toe dat de betrokkenheid van de organisatie verder gaat dan alleen een financiële hoed.

“Vanuit ons oogpunt is de technische ondersteuning die we krijgen van de hardwarefabrikant een grote factor bij het aanmelden [exclusivity],” Vertellen 4 stoorzenderszoals vertaald door Genki_JPN op Twitteren. “Er was een onderdeel dat we aan het ontwikkelen waren samen met Sony-technici die de hardware door en door kennen, en we kregen genereuze optimalisatieondersteuning die we alleen niet hadden kunnen beheren.”

Yoshida voegde eraan toe dat hij, door voor één platform te ontwikkelen, al zijn middelen en mankracht kon besteden om het meeste uit PS5 te halen – iets dat heel duidelijk is tijdens het spelen van de game.

Het is duidelijk dat er nog steeds enorme hoeveelheden geld zijn gemoeid met exclusieve make-overs zoals deze, maar van wat we hebben gezien, is Final Fantasy 16 meer dan het beste uit de situatie halen. De game ziet eruit en speelt alsof hij is ontwikkeld door PS Studios, en dat is een van de meeste lof die we hem kunnen geven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *