Je hebt 2,4 miljoen wormen gedood in de open bèta van Worms Rumble, jullie monsters

De officiële Worms Twitter pagina heeft een afbeelding gepost vol met statistieken die de prestaties van spelers tijdens de Wormen Rumble open beta afgelopen weekend. 208.238 unieke spelers zijn erin geslaagd om 2.480.000 wormen te doden in de vecht tegen royale game. Ja, je leest het goed, bijna 2,5 miljoen wormen werden gedood in slechts één weekend. Op zijn zachtst gezegd een indrukwekkende, maar ietwat monsterlijke prestatie.

Buiten het bloedbad van wormen zijn er 31.204 wedstrijden gespeeld waarin mensen 22.439 wormen nieuw leven hebben ingeblazen, wat ons vertrouwen in de mensheid enigszins heeft hersteld. Spelers zijn er ook in geslaagd om ongeveer drie minuten te overleven in de Last Worm Standing solo-spelmodus, waarin wormen rond een steeds veranderende kaart vliegen.

Worms Rumble is anders van het gebruikelijke strategie spellen In de serie. Maar als je geïnteresseerd bent in een gezinsvriendelijke game met een goed gevoel voor humor, dan is deze titel misschien iets voor jou. Mensen die afgelopen weekend de open bèta hebben gemist, hoeven niet lang te wachten tot de online versie multiplayer-spel releases op 1 december op Steam, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Je kunt alle onderstaande statistieken bekijken:

Als je een old-school Worms-fan bent, neem dan zeker een kijkje in onze lijst met de beste wormspellen voor pc.

READ  Wat als: Elder Scrolls 6 is eigenlijk exclusief voor Xbox

Written By
More from Max Mcgee

Disney + Hotstar schaft rundvleesvermeldingen op DuckTales af

De Dagobert Duck-serie “Ducktales.DuckTales Facebook-pagina Disney + Hotstar heeft naar verluidt de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *