Je kunt Armored Core 6 nu vooraf laden op Xbox – Destructoid

Je kunt Armored Core 6 nu vooraf laden op Xbox – Destructoid

We zijn bijna twee weken verwijderd van de release Armored Core 6: Rubicon vuurt. Xbox-spelers die de game hebben gereserveerd, kunnen deze vooraf laden Gepantserde kern 6 Zodat je kunt spelen zodra het wordt gelanceerd. Helaas zullen PlayStation- en pc-gamers nog even moeten wachten.

De grootte van de preload is 6 gepantserde kernen
Afbeelding via Bandai Namco

Gepantserde kern 6 Vooraf geladen grootte

Downloadgrootte bij voorladen Gepantserde kern 6 Op Xbox is dat ongeveer 53 GB. Dit is een beetje aan de kleine kant in vergelijking met games zoals die onlangs zijn uitgebracht baldur’s poort 3, Wat uiteindelijk ongeveer 122 GB was. Maar, VanSoftware Het is er altijd in geslaagd om de grootte van de adresbestanden onder controle te houden.

Ter vergelijking: de enorme open wereld Elden-ring Het was minder dan 50 GB op consoles en slechts 60 GB op pc. Donkere zielen 3 Het was slechts 25 GB op alle platforms.

Als we kijken naar bestandsgroottes Elden-ringXbox als platform zat precies in het midden. Het kan dus aan de maat liggen Gepantserde kern 6 Het zal kleiner zijn op PlayStation en groter op pc.

Gepantserde Core 6 Playstation en pc vooraf laden
Afbeelding via Bandai Namco

hoe zit het met Gepantserde kern 6 Voorladen op PlayStation en pc?

Helaas is er geen informatie naar buiten gekomen over de pre-loaddatum voor Steam-gebruikers op pc. Hoewel we geen datum hebben, geeft Steam meestal een paar dagen preload voor een AAA-release.

Aan de andere kant kunnen PlayStation-spelers vooraf laden Gepantserde kern 6 Vanaf 23 augustus, twee dagen voor de lancering.

Armored Core 6: Rubicon vuurt Versies op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | Z op 25 augustus.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *