Je kunt de Elden Ring verslaan tijdens overbelasting zonder te springen

elden ring Het kan al moeilijk genoeg zijn, maar het wordt nog moeilijker als je veel zwerfvuil opraapt en overbelast raakt. Als dit gebeurt, zoals iedereen die een Bethesda-RPG heeft gespeeld, weet, verander je van een slimme moordmachine in een semi-constant blok steen. Het is bedoeld als een tijdelijk effect, ontworpen om je spullen en uitrusting kwijt te raken.

maar geef elden ring Spelers een centimeter en ze nemen een mijl, Dus Iron Pineapple besluit zichzelf aan het begin van het spel te laden, te wachten tot de overbelasting begint en dan te kijken of het het spel volledig kan beëindigen.scharnier.

Hij zou kunnen – we zouden hier anders niet zijn geweest – maar het is hier niet de bestemming die ertoe doet, het is de reis en alle rare en wilde dingen die hij moest bedenken en vervolgens doen om het spel te voltooien.

Overbelast zijn elden ring Het betekent dat je heel langzaam beweegt. Het vernieuwen van je uithoudingsvermogen is een toost. Je kunt niet rennen, je kunt niet rollen en je kunt niet springen. Dit maakt bijna elk deel van het spel veel moeilijker, zo niet borderline onmogelijk. Overal lopen kost tijd, platformsecties vereisen creatieve oplossingen omdat je niet kunt springen en baasgevechten vragen om een ​​complete heroverweging omdat je niet kunt vertrouwen op je snelheid of uithoudingsvermogen.

Het beste en meest trieste is het lot van torrents. Voor de meeste spelers is het een onfeilbaar paard tijdens het avontuur, in welk geval het een keer wordt geroepen in een poging om vast te houden aan de overbelaste levensstijl. Om een ​​abnormaal zware man over een kleine sprong te dragen. Dan wordt het teruggestuurd en niet meer gebeld.

Je kunt de Iron Pineapple-bewerkingsvideo hieronder bekijken. Het duurt 35 minuten, maar het is het waard; Het is een uitstekend pakket met functies, dat in detail gaat over alle trucs die hij heeft bedacht om al die gigantische eindbazen en kleine randjes te omzeilen.

READ  NRL: The Warriors worden geconfronteerd met een harde realiteit na vijf opeenvolgende wedstrijden
More from Madison Garrett
‘Ministerie van VWS drong er bij maaltijdbezorgers op aan om een ​​corona-app te installeren’ | NU
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft werkgevers van maaltijdbezorgdiensten gevraagd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *