Je kunt deze vergeten FPS-game uit 2023 nu gratis uitproberen op Steam

Je kunt deze vergeten FPS-game uit 2023 nu gratis uitproberen op Steam

De onsterfelijken van Avium Het is een geweldige game die is verdronken in de zee van geweldige releases van 2023. EA’s magische FPS heeft dit jaar moeite gehad om zijn plek te vinden tussen games als Diablo 4 en Baldur’s Gate 3, maar ik kan met zekerheid zeggen dat het een betere singleplayer-shooter-ervaring is dan Modern Warfare 3, zelfs als dat niet te hoog mikt.

Je kunt de eerste drie niveaus van Immortals of Aveum nu gratis uitproberen op Steam, zodat je een voorproefje krijgt van de wereld, personages en magische vuurgevechten die beschikbaar zijn. Het is een FPS-spel met een uniek idee, waarbij verschillende soorten kleurrijke magie op wapens worden gebruikt in een schietspel, en het is een spel dat de moeite waard is om gratis te proberen, dat is zeker.

Er is ook een nieuwe Immortals of Aveum echollector-update beschikbaar, die de New Game Plus-modus, eindspelinhoud, nieuwe uitrusting en meer bevat als je besluit het volledige avontuur te gaan.

Het probleem zijn de onsterfelijken van Avium werkelijk Het begint na het derde bedrijf, dus je krijgt niet de beste showcase van personages en gameplay in de EA-demo. Dit betekent niet dat je geen goed beeld krijgt van waar de game over gaat, of dat de drie niveaus geen goed aanbod zijn voor een gratis demo, maar het is wel iets waar je rekening mee moet houden als je speelt.

De lauwe reactie op de magische FPS-game heeft ook tot gevolg gehad dat ontwikkelaar Ascendant Studios mensen heeft laten gaan, waarbij ontslagen bij Immortals of Aveum ongeveer 45% van het personeel treffen. In een jaar waarin er dagelijks ontslagaankondigingen lijken te komen, is het ongelooflijk frustrerend om te zien hoe nieuwe ideeën zoals Immortals of Aveum buiten de boot vallen en teams die hard hebben gewerkt om daarvoor gestraft te worden.

READ  Gemengd met lompen, deze laatste spreuk is miljarden, en een beetje een vuurembleem

De gratis proefversie van Immortals of Aveum is te vinden op Steam nuZorg ervoor dat je ongeveer 27 GB opslagruimte beschikbaar hebt, zodat je de game op je computer kunt passen.

Je moet de systeemvereisten van Immortals of Aveum controleren om er zeker van te zijn dat je installatie de shooter aankan voordat je de bètaversie uitprobeert, maar we hebben ook een heleboel geweldige games voor één speler die je nu ook op pc zou moeten uitproberen. .

Zorg ervoor dat u ons ook volgt op Google Nieuws voor dagelijks nieuws, handleidingen en recensies over pc-gaming.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *