Je kunt nu eBooks opnieuw downloaden op Amazon Kindle

Je kunt nu eBooks opnieuw downloaden op Amazon Kindle

Je kunt nu eBooks opnieuw downloaden op Amazon Kindle

Amazon heeft een schandaal gezien op zijn Kindle e-book reader-servers dat al ongeveer een week aan de gang is. Dit is van cruciaal belang omdat het voorkomt dat mensen audioboeken en eBooks die bij Amazon zijn gekocht, downloaden en openen. Dit omvatte ook boeken die in het verleden bij Amazon waren gekocht, maar die zich in de cloud bevonden en niet lokaal werden gedownload. Amazon heeft dit probleem zojuist opgelost; Boeken kunnen worden gedownload en gelezen op de Kindle e-book reader.

Andere problemen die met succes werden opgelost, waren onder meer Overdrive Libby en de subsitedomeinen van klanten voor hun lokale vestigingen. Een bug opgelost waardoor gebruikers een boek niet konden lenen en dit draadloos op Kindle konden laten bezorgen. Gebruikers ondervinden geen problemen meer waarbij Libby de Kindle die al aan hun account is gekoppeld, niet herkent. Door het probleem met het downloaden van eBooks op te lossen, werden ook Overdrive-problemen opgelost, wat geruststelling bood over de betrouwbaarheid van het systeem.

Gebruikers over de hele wereld hebben al deze storingen ervaren op populaire apparaten zoals Kindle, Kindle Paperwhite en Kindle Oasis. Kindle-leesapps voor Android en iOS worden niet beïnvloed. Dit vertegenwoordigt waarschijnlijk het grootste aantal gebruikers dat e-boeken leest en naar audioboeken luistert op hun smartphones of tablets.

Amazon wordt geconfronteerd met voortdurende uitdagingen met zijn e-boeklezers. Het Send to Kindle-systeem is bijvoorbeeld al meer dan een maand niet beschikbaar, en op het moment van publicatie van dit artikel is het nog steeds niet beschikbaar. Dit betekent dat gebruikers Verzenden naar Kindle voor Android, iOS, Chrome-extensie of e-mail niet kunnen gebruiken, waardoor wordt voorkomen dat EPUB-documenten worden geladen. Het is belangrijk dat onze gebruikers zich bewust zijn van deze aanhoudende problemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *