Je zult “veel tijd in The Deadlands” besteden aan DLC-inhoud voor Elder Scrolls Online’s Oblivion

Toen The Gates of Oblivion werd onthuld als The Elder Scrolls Online-avontuur dat volgend jaar liep, sprongen bepaalde quests ongetwijfeld in de hoofden van veel online RPG-fans. Zoals: “Tipper Septim’s baard! Was dat de Dagon Mehrons?”, “Is deze vurige hel, de dode landen van TES IV?”, En “Zou ik worden opgeslokt door een portaal van vergetelheid dat een Deidra uitspuugt en me daarheen stuurt ? ”Om erachter te komen, spraken we vóór de lancering van de uitbreiding met creatief directeur Rich Lambert.

Hij vertelde ons: “Je gaat in de klas naar The Deadlands.” ‘Maar je zult er wel een zakje van krijgen. En dan, in het laatste kwartaal van dit verhaal, we gebruiken altijd DLC om het jaar af te sluiten, zul je veel tijd doorbrengen in The Deadlands om te verkennen.’ [Mehrunes Dagons’] koninkrijk. Het verhaal van dit jaar draait eromheen. “

Hoewel we niet dezelfde portalen zullen zien in The Deadlands die waren bezaaid met TES IV-valleien die verschenen in TESO’s Tamriel, zullen we te maken krijgen met een even verontrustend alternatief: de Gates of Forgetting. Lambert vertelt ons: “In onze tijdlijn ontdekte Dagon Mehrons de wetenschap niet volledig, zo je wilt, tot aan de poorten van de vergetelheid.” “We zijn in de afgelopen 800 jaar.

“Maar we hebben een nieuwe vorm van Dark Anchor-gameplay die we Oblivion-portals noemen. Er zullen dus portalen verschijnen; ze zullen dichter bij de Dark Anchors zijn. Als je echter op een portal klikt, ga je naar The Deadlands en doe daar iets, en dan kom je terug. “Echt gaaf, echt spannend.

READ  De geweldige Sim Settlements-mod voor Fallout 4 krijgt een vervolg

Aangezien het TESO-avontuur al die jaren eerder in de tijdlijn voor The Elder Scrolls plaatsvond, legt Lambert uit: “Het voelt anders” dan voorheen. “Het is totaal anders dan je kunt verwachten met Oblivion, maar we hebben nog steeds hetzelfde gevoel van nostalgie als in voorgaande jaren. Dus The Deadlands zullen creatief aanvoelen – het is die rotsachtige hel,” vertelt hij ons.

Bovendien vertelt Lambert ons dat Deadlands Bethesda TES IV “absoluut een enorme inspiratie” is voor de TESO-release. “Het is duidelijk dat we hun vorm niet volledig kunnen veranderen”, zegt hij. Er zit die iconische look en feel in, maar zoals we altijd doen, hebben we meerdere biomen om het voor spelers gemakkelijker te maken om de wereld te verkennen.

“En dus, in de klas, zul je die hel zien, dat vuur en zwavel, om zo te zeggen. Dan, in het vierde kwadrant, zul je dat zien, plus een paar andere biomen die helpen de mondiale ruimte te materialiseren. Je zult de hele tijd in The Deadlands zijn, je zult er veel van ontdekken en je zult veel nieuwe dingen zien. “

The Gates of Oblivion werd gelanceerd met de Flames of Ambition DLC op 8 maart en het Blackwood-hoofdstuk op 1 juni.

Written By
More from Max Mcgee

Stellaris legt zijn gratis 3.0 ‘Dick’-update uit in een nieuwe video

Stellaris is een van de beste strategiespellen die momenteel op pc beschikbaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *