Jeffrey Epstein-medewerker Ghislaine Maxwell rekende: Live updates

Jeffrey Epstein-medewerker Ghislaine Maxwell rekende: Live updates

FBI New York Assistent-directeur William Sweeney zei dat bureaufunctionarissen Maxwell, die “naar een prachtig pand” in New Hampshire was weggeslopen, “discreet de vinger aan de pols hielden”.

‘We ontdekten dat ze was weggegleden naar een prachtig pand in New Hampshire, terwijl ze een leven vol privileges bleef leiden terwijl haar slachtoffers leven met het trauma dat hen jaren geleden was toegebracht. We verhuisden toen we klaar waren en mevrouw Maxwell was gearresteerd zonder incidenten, ‘zei hij.

Sweeney zei dat de FBI samen met de NYPD Maxwell vanmorgen zonder incidenten in Bradford, New Hampshire, heeft gearresteerd.

Audrey Strauss, waarnemend Amerikaanse advocaat voor het zuidelijke district van New York, legde het proces uit dat leidde tot de arrestatie van Maxwell: ‘er werd een oog gehouden, en er werd informatie verzameld en vervolgens werd de aangeklaagde onlangs gestemd en ingediend en dat is het moment waarop we waren in staat en bereid om te verhuizen om haar te arresteren. “

Sweeney zei dat de aanklacht stelt dat Maxwell van 1994 tot 1997 Epstein heeft bijgestaan ​​bij het plegen van misdaden tegen minderjarigen.

Hij zei dat ze Epstein-slachtoffers die jonger waren dan 18 zou “rekruteren, verleiden, verzorgen en misbruiken”. Hij voegde eraan toe dat de FBI ook “beweerde dat mevrouw Maxwell onder ede loog”.

READ  Honkai: Star Rail 2.1 livestreamcodes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *