Jets houden van wat ze zien in Mekhi Becton

Jets houden van wat ze zien in Mekhi Becton

De eerste ronde van Jets, Mekhi Becton, maakt al indruk op zijn coaches.

Jets-coach Adam Gase werd zondag gevraagd of Becton überhaupt verward lijkt terwijl hij aan zijn NFL-carrière begint. De leercurve voor rookies kan steil zijn.

‘Nee, niet eens dichtbij. Het is grappig, hij ziet eruit alsof hij dit al een minuut doet, ‘zei Gase. ‘Het ziet er heel natuurlijk uit voor hem. Ik ben net als jullie, elke keer dat een groentje wordt aangesloten op die aanvalslinie, weten we allemaal dat het veel is, en vooral als je tegen de verdediging ingaat, onze verdediging, krijg je elke dag veel verschillende looks. Hij ziet er comfortabel uit. En hij maakt geen fouten. Ik ben enorm onder de indruk van hoe hij opereert wat betreft zijn kennis van voetbal, hoe hij dingen vasthoudt, de informatie verzamelt, herinnert en tegelijkertijd uitvoert, snel speelt. Hij doet het heel goed. “

De Jets hopen dat Becton hun startende linkse tackle kan zijn voor het volgende decennium nadat ze hem nr. 11 overall uit Louisville hebben opgesteld. Met zijn 1,85 meter en 370 pond is Becton een imposant figuur op het veld. Hij laat ook zien dat hij ook een snelle leerling is.

Mekhi BectonGetty-afbeeldingen

WR Breshad Perriman had veel lof voor QB Sam Darnold na hun eerste paar trainingen samen.

“Ik heb het gevoel dat Sam geweldig is,” zei Perriman. ‘Zijn werpvermogen is waanzinnig. Ik hou van de manier waarop hij de bal gooit. De aanraking die hij op de bal heeft, is onwerkelijk. Het is zo vriendelijk voor de ontvanger. Alleen zijn persoonlijkheid en de manier waarop hij de controle over de kamer en de aanval kan overnemen, en het team is gewoon gek. Omdat hij gereserveerd en ontspannen is en nog steeds die autoriteit heeft als het tijd is om naar buiten te gaan en de kogels te laten vliegen, kan hij heel gemakkelijk de controle over de kamer overnemen. Hij als quarterback, man, het is de droom van een ontvanger. “

READ  Call of Duty 2021 zou draaien op de Modern Warfare-engine

De Jets contracteerden Perriman dit laagseizoen als een gratis agent.


De Jets zullen maandag voor het eerst in pads oefenen. Ze zullen schoudervullingen en helmen dragen voordat ze later deze week de volledige pads aantrekken. … Tweede ronde pick WR Denzel Mims (hamstring) miste zijn tweede training op rij. Gase zei dat er geen tijdlijn is voor de terugkeer van Mims. WR Vyncint Smith heeft de training van zondag gemist met een kernspierblessure waarvoor een bezoek aan een specialist vereist is. Rookie OT Cameron Clark liep vrijdag een schouderblessure op en is “van week tot week” zei Gase. Anderen die zondag de training misten waren: CB Pierre Desir (hamstring), rookie DL Jabari Zuniga (quad), CB Brian Poole (uitdroging) en DL Bronson Kaufusi (hamstring).

Written By
More from Aubrey Mason
MLB The Show 21 Leak verschijnt om de Xbox-release te bevestigen
Dat beloofde Sony’s studio in San Diego Februari brengt nieuwe informatie over...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *