Jio leidt Vi naar de hoogste kaart van 4G-uploadsnelheid, voorsprong in downloadsnelheid: Trai

Telecombedrijf Jio stond voor het eerst in bijna zes jaar van zijn commerciële exploitatie bovenaan de 4G-netwerksnelheidsgrafiek in termen van gemiddelde downloads en uploads, volgens gegevens gepubliceerd door de sectorregulator Trai.

Terwijl de uploadsnelheid van Jio op 4G licht verbeterde tot 6,4 Mbps, daalde de snelheid op het Vodafone Idea (Vi)-netwerk in september van 6,7 Mbps in augustus naar 5,9 Mbps.

Vi staat de afgelopen kwartalen bovenaan de lijst in het downloadsnelheidssegment.

De gemiddelde snelheid wordt berekend door de Telecom Regulatory Authority of India op basis van de gegevens die het in realtime in heel India verzamelt met behulp van zijn MySpeed-app.

Airtel- en BSNL-netwerken meldden in september een uploadsnelheid van 3,4 Mbps.

Jio is zijn leiderschap in de 4G-downloadgrafiek blijven behouden.

In september rapporteerde de grote luchtvaartmaatschappij een gemiddelde downloadsnelheid van 19,1 Mbps. Het werd gevolgd door Airtel met een downloadsnelheid van 14 Mbps, gevolgd door Vi met 12,7 Mbps en BSNL met 5 Mbps.

(De titel en afbeelding voor dit rapport zijn mogelijk alleen herwerkt door het Business Standard-team; de rest van de inhoud wordt automatisch gegenereerd op basis van een gedeelde feed.)

READ  ANM GNM erkent de uitgifte van kaarten vandaag op wbjeeb.nic.in; Volg deze stappen om te downloaden - bekijk hier de examendatum, het vraagpatroon en andere details
Written By
More from Eda Greene
Among Us wint Best Mobile Game bij The Game Awards en onthult een gloednieuwe map | Lidwoord
Innersloth’s immens populaire multiplayer-game Among Us won gisteren met twee afzonderlijke prijzen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *