Juneteenth Day 2022 Afbeeldingen en HD-achtergronden Gratis download online: Wish Happy Juneteenth met berichten, citaten en groeten

Juneteenth wordt elk jaar op 19 juni gevierd. Ook bekend als National Independence Day op Juneteenth, is het een federale feestdag die het einde markeert van de slavernij van Afro-Amerikanen in de VS. Celebration of Unith speelt een belangrijke rol bij het vergroten van het bewustzijn van de geschiedenis van de Verenigde Staten van Amerika, de reis om iedereen echt vrij te maken en de gruweldaden die Afro-Amerikanen eeuwenlang hebben geleden. Om deze dag te vieren delen mensen vaak Juneteenth 2022 Wishes and Greetings, Happy Juneteenth Messages, Juneteenth WhatsApp Stickers en Juneteenth 2022 Facebook Status Pictures Met familie en vrienden.

De viering van Juneteenth markeert de dag dat de slavernij eindelijk werd beëindigd in de Verenigde Staten. Ondanks de voorrang van Abraham Lincoln’s Emancipatieproclamatie op 1 januari 1863, om slaven te bevrijden in Texas en alle opstandige delen van de zuidelijke secessionistische staten van de Confederatie, werd de slavernij niet volledig afgeschaft uit de staten. De grensstaten Delaware en Kentucky bleven Afro-Amerikanen tot slaaf maken en werden vrijgelaten met de ratificatie van het dertiende amendement op de grondwet, dat op 6 december 1865 bagageslavernij in het hele land afschafte.

De viering valt op 19 juni in 1885, toen General Order No. 3 van Union Army-generaal Gordon Granger de vrijheid van slaven in Texas afkondigde – de laatste staat in de Verenigde Staten die dit deed. Terwijl we deze historische dag vieren, zijn hier enkele wensen en groeten van Juneteenth 2022, Happy Juneteenth-berichten, Juneteenth WhatsApp-stickers en Juneteenth 2022 Facebook-statusafbeeldingen die je online kunt delen.

READ  Xbox One-spelers kunnen nu tijdelijk gratis nieuwe games downloaden

Juneteenth-citaat (bestandsafbeelding)

Het WhatsApp-bericht luidt: Laten we het verschil in onze huidskleuren omarmen en onze verschillen met respect en geluk vieren. Fijne Juneteenth!

Juneteenth-citaat (bestandsafbeelding)

Het WhatsApp-bericht luidt: God maakte ons allemaal gelijk, maar mensen creëerden meningsverschillen die veel problemen veroorzaakten. Juni viert dit jaar de vrijheid en verspreidt boodschappen van gelijkheid en solidariteit.

Juneteenth-citaat (bestandsafbeelding)

Het WhatsApp-bericht luidt: Ik stuur mijn liefde en vele warme wensen op Vrijheidsdag. Fijne nationale onafhankelijkheidsdag 10 juni 2022.

Juneteenth-citaat (bestandsafbeelding)

Het WhatsApp-bericht luidt: Laten we onze toekomstige generaties niet de dingen leren die ons verdelen, maar de dingen die ons verenigen. Fijne zwarte onafhankelijkheidsdag!

Juneteenth-citaat (bestandsafbeelding)

Het WhatsApp-bericht luidt: Laten we dit sociale probleem bestrijden en van deze wereld een gelukkige en veilige plek maken om te leven. Gefeliciteerd met je verjaardag 19 juni!

Het vieren van Juneteenth geeft mensen de broodnodige kans om niet alleen de duistere geschiedenis van de Verenigde Staten te onderwijzen en eraan te herinneren, maar ook om passende maatregelen te nemen om het bewustzijn hiervan te vergroten en te benadrukken wat er kan worden gedaan om ervoor te zorgen dat de geschiedenis zich niet herhaalt. . Bij deze wensen wij iedereen een vrolijk kerstfeest in Juneteenth 2022!

(Het bovenstaande verhaal verscheen voor het eerst op LastLY op 19 juni 2022 om 22:46 IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website Latestly.com.)

Written By
More from Eda Greene
AP EAPCET Fase 1-stoeltoewijzingsresultaat wordt op 15 november vrijgegeven, controleer de downloadstappen
AP EAPCET Resultaat van stoeltoewijzing voor fase één: De eerste fase van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *