Juni 2022 Beugelaer is er weer klaar voor

Deze week verscheen het februarinummer van de wijkkrant van Vreeswijk, en zoals altijd deze ook downloaden Via Nieuwegein Digitale Stad. In de provinciekrant kijken verzamelaars terug en zien wat er dit jaar gebeurt. Dit is veel in de nabije toekomst.

Beugelaer Redacteuren: Het geweldige zomergevoel is terug, want de Pieremachocheltocht kleurt het water op zaterdag 3 september. Bouw je eigen boot en vaar mee. In de middag vormen Vaartse Rijn en Oude Sluis het decor voor dit gezellige evenement.

Er is veel werk aan de winkel voor FA Vreeswijk en Geinoord. Over enkele weken vindt de fusie plaats en wordt naast de nieuwe clubkleuren ook de nieuwe naam bekend gemaakt. De nieuwe vereniging kijkt uit naar een goede toekomst voor de komende generaties. Er komt een woning waar mensen nog zeker veertig jaar van kunnen genieten.

‘Ik las in deze Beugelaer dat er een einde moet komen aan het idee van Nieuwegein als saaie VINEX, slaapstad. Vaart van Nieuwegein werd gelanceerd om onze stad bekender te maken. Er is zoveel moois te zien. Zo beschrijft Cánon van Nederland de Vaartse Rijn als een van de middeleeuwse wereldwonderen.

De voorbereidingen voor een gezellige zomer in Vreeswijk zijn in volle gang. Denk mee! meedoen! Meld je aan als vrijwilliger en maak Vreeswijk nog leuker! Schrijf een e-mail naar de redactie van Beugelaer en we sturen hem naar je op.

Lees hier de Beugelaer van deze maand.

READ  Valse sms-berichten: download alleen officiële apps voor het volgen van pakketten

More from Madison Garrett
De 49ers zullen het opnemen tegen de Cowboys bij de NFC Wild Card
San Francisco (kron) – De play-offs zijn beslist voor de San Francisco...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *