Kareem Jackson, die twee wedstrijden geschorst was vanwege illegale treffers, ontsnapt aan een nieuwe strafschop

Kareem Jackson, die twee wedstrijden geschorst was vanwege illegale treffers, ontsnapt aan een nieuwe strafschop

Denver Broncos-veiligheid Kareem Jackson zal zijn spel niet veranderen alleen omdat hij een schorsing van twee wedstrijden heeft gekregen.

Op een zondagavond kwam hij weg. Tijdens de eerste rit van de Minnesota Vikings reed Jackson met de kroon van zijn helm en spelde Vikings quarterback Joshua Dobbs vast. Dobbs rommelde en de Broncos herstelden zich. Dobbs ging naar de medische tent, maar keerde terug voor de volgende serie van de Vikingen zonder een toneelstuk te missen.

NBC-regelsanalist Terry Macaulay, een voormalige NFL-scheidsrechter, zei dat de treffer die tot de onhandige poging leidde een penalty had moeten zijn.

“Hij laat zijn hoofd zakken en maakt krachtig contact met de tegenstander”, zei Macaulay tijdens de herhaling in de uitzending. ‘Zoals je kunt zien, ligt zijn hoofd naar beneden. Dit had een straf van vijftien meter moeten zijn vanwege onnodige ruwheid.’

Het feit dat hij niet op het veld werd gemarkeerd, betekent niet dat de NFL deze week niet van dichterbij zal kijken. Jackson staat al op de radar als veelpleger.

Jackson werd twee wedstrijden geschorst en kreeg een boete van $ 89.670 voor vier illegale treffers dit seizoen. Jackson zei deze week dat hij zal proberen lager te mikken, maar het lijkt er niet op dat hij klaar is om zijn speelstijl volledig te veranderen.

“Voor mij als speler, als instinctieve speler, zal ik altijd in dergelijke situaties blijven”, zei Jackson. Volgens Associated Press. “Omdat mijn voorbereiding en instinct mij in dergelijke situaties zullen brengen.”

READ  Score Eagles vs. 49ers: live updates, spelstatistieken, hoogtepunten, tv-kanaal, streaming voor Sunday Night Football

Het duurde niet lang voordat Jackson zondag weer in die positie verkeerde. Hij had het geluk te ontsnappen aan een treffer die tot een grote omzet leidde.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *