Kerbal Space 2 bevat animatielessen en procedurele suites

Kerbal Space Program 2 is een spel over raketwetenschap en het is bekend dat raketwetenschap niet gemakkelijk te leren is. De eerste KSP gaf veel mensen een opleiding in ruimteverkenning, maar je hebt echt hulp van buitenaf nodig om daar te komen. KSP2 zal dit leerproces in het spel gemakkelijker maken zonder de complexiteit van de simulatie te verminderen – in een nieuwe video suggereren de ontwikkelaars dat je, terwijl je nog steeds de Mount Everest beklimt, een aantal handleidingen krijgt om je op weg te helpen.

Om de complexe wetenschappelijke principes die het simuleert te helpen verklaren, krijgt KSP2 een animatie. Je begint tijdens het spel een reeks geanimeerde instructievideo’s (als je wilt), waarin zaken als banen en motorformaten met komische onderbrekingen worden geïllustreerd.

De push wordt bijvoorbeeld weergegeven door een paar rijders op een tandem – een gespierde handwortel duwt het team een ​​enorme heuvel op, een minder behendige handwortel laat het zwaargewicht van de oude man vallen om verder te rijden, en biedt een eenvoudige visuele metafoor voor de reden. Je hebt booster-raketten en kleinere motoren nodig.

Deze inspanningen om het spel begrijpelijker te maken, zullen ervaren gamers voordelen opleveren als het gaat om zaken als de gebruikersinterface en de bouwinterface. Procedurele vleugels maken deel uit van deze inspanning. In plaats van alleen kant-en-klare onderdelen te gebruiken, kunt u nu vleugels op uw voertuig plaatsen die uitschuiven in elke gewenste vorm, waarbij automatisch stabilisatoren worden toegevoegd en waar nodig bedienden worden aangestuurd.

In de video hierboven kun je meer informatie krijgen over de aanstaande wijzigingen in het ruimtegame. Het einde van de video plaagt ook zoiets als een geautomatiseerd classificatiesysteem, dat fans erg enthousiast heeft gemaakt.

READ  'Cyberpunk 2077' zag winst op de eerste dag en vestigde het grootste pc-lanceringsrecord

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Kerbal Space 2 bevat animatielessen en procedurele suites”, “type”: “post”, “category”: “kerbal-space” – program-2 “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Private Division “,” genre “:” Simulation “,” title “:” Kerbal Space Program 2 ” Types:[“Simulation”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Angela Merkel weet hoe ze een dolk moet inbrengen – Ondertussen in Amerika

Trump, evenals de Braziliaanse Jair Bolsonaro en de Russische Vladimir Poetin, moeten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *