Kies er een: welke van deze Xbox Fallout-games is jouw favoriet? – Voorzien zijn van

Het is weer tijd voor een nieuwe ronde Pick One! Deze week, om de huidige te markeren Fallout 76 Free Play Week en Fallout-serie uitverkoop in de Microsoft Storekijken we terug naar de geschiedenis van de franchise op Xbox.

Er zijn tot nu toe zes Fallout-games op het platform uitgebracht, die al begonnen voordat Bethesda zelfs de volledige rechten verwierf (!), Maar welke is jouw favoriet? Onthoud dat je er maar één kunt kiezen!

Laten we eens kijken waar we mee werken:

Fallout: Brotherhood of Steel (2004)

Fallout: Brotherhood of Steel (2004)

Welkom in de woestenij waar de mensheid worstelt om de stukken op te rapen na een verwoestende nucleaire oorlog. Als moedig lid van de Broederschap is het jouw missie om vrede te brengen in deze post-apocalyptische wereld vol meedogenloze chaos en radioactieve nachtmerries.

Fallout 3 (2008)

Fallout 3 (2008)

Fallout 3 bevat een uitgebreide wereld, unieke gevechten, schrikbarend realistische beelden, veel spelerskeuze en een ongelooflijke cast van dynamische personages. Elke minuut is een gevecht om te overleven tegen de verschrikkingen van de buitenwereld – straling, supermutanten en vijandige gemuteerde wezens.

Fallout: New Vegas (2010)

Fallout: New Vegas (2010)

Verken de verraderlijke woestenij van de Great Southwest vanuit de veiligheid en het comfort van je eigen kluis: ontmoet nieuwe mensen, confronteer angstaanjagende wezens en bewapen jezelf met de nieuwste hightech wapens terwijl je naam maakt op een spannende nieuwe reis doorheen de Mojave woestenij.

Fallout 4 (2015)

Fallout 4 (2015)

Als je Vault 111 verlaat, ben je de enige overgebleven overlevende. Maar jij bent niet de enige die door het gebied dwaalt. Gemuteerde wezens en gemene dieren staan ​​je in de weg om je vrouw en ontvoerde zoon te wreken. Alleen jij kunt het lot van de Wasteland herbouwen en bepalen. Welkom thuis.

Fallout Shelter (2017)

Fallout Shelter (2017)

Fallout Shelter geeft je de controle over een ultramoderne ondergrondse Vault van Vault-Tec. Bouw de perfecte kluis, houd je bewoners tevreden en bescherm ze tegen de gevaren van de woestenij.

Fallout 76 (2018)

Fallout 76 (2018)

In Fallout 76: Wastelanders komen mensen nu terug naar West Virginia. Twee rivaliserende facties worstelen om de overhand te krijgen als de geheimen van West Virginia worden onthuld. De Settlers zijn gekomen om een ​​nieuw huis te vinden, en de Raiders zijn gekomen om ze te exploiteren.

Laat ons hieronder weten welke van deze Fallout-games jouw favoriet is.

READ  De nieuwe Xbox-ervaring: u verbinden met plezier, waar u ook wilt spelen
Written By
More from Vanessa Hale

Capcom datalek onthult Sony’s Street Fighter exclusiviteit voorbij, SF6 zou naar Xbox kunnen komen »OnMSFT.com

Een ongelukkige ommekeer in de gebeurtenissen voor het in Japan gevestigde gamebedrijf...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *