Killer Queen Black komt op 23 februari naar Xbox

Het zal eindelijk Liquid Bit- en BumbleBear-games opleveren Killer Queen Black Naar Xbox-consoles op dinsdag 23 februari 2021. Nadat de lanceringen al succesvol waren op pc en Nintendo Switch, kunnen spelers de game nu uitproberen op zowel Xbox One als Xbox Series X, evenals Xbox Game Pass als ze besluit om het alleen online te spelen. Er zijn geen speciale add-ons voor deze editie, je zult nog steeds samenwerken om 4v4 arcade-geïnspireerde gevechten uit te voeren via Xbox Live of lokaal spelen, en het wordt geleverd met alle updates en upgrades die eerdere versies al hebben ontvangen. Maar het leuke is dat deze versie wordt geleverd met platformonafhankelijke add-ons, zodat je het kunt opnemen tegen pc’s en Nintendo Switch-spelers. Je kunt de demo van de game hieronder bekijken om te zien hoe deze op Xbox zal spelen, terwijl we wachten op dinsdag voor de komende epische gevechten.

Hoe goed doen jij en je vrienden het op de Xbox-versie? Met dank aan Liquid Bit.

Killer Queen BlackGeïnspireerd door het populaire arcadespel, moordende koninginLaten we op 3 manieren voor je cel vechten om te winnen. Zul je je overwinning claimen door op de slak te springen, bessen te hamsteren of de vijandige koningin uit te schakelen? Val aan, vlieg en overleef. Als je de koningin speelt, moet je je concubine en je werkers beschermen. De verantwoordelijkheden houden daar niet op, het hebben van een strategie is nuttig, maar je moet ook flexibel en voorzichtig zijn met de strategie van het andere team. Wil je verantwoordelijkheden in plaats van drukte? Werknemers blinken uit in aanpassingsvermogen, waardoor ze essentieel zijn om winnende speldoelen te realiseren. Aanvankelijk weerloos, verzamelen arbeiders bessen en gaan naar de korf, maar ze kunnen ook versnellen en soldaten worden. Deze transformerende arbeiders gebruiken knotsen, zwaarden, schilden en lasergeweren en worden snel dodelijke aanvallers.

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige game-editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kon praten over strips, tv, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, je genade te zijn op Overwatch, geweldige willekeurige muziek aan te bevelen en een slechterik te worden in D&D. Hij geniet ook van honderden andere rare dingen die gewoon niet in één alinea kunnen worden behandeld. Volg TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero, voor willekeurige foto’s en reflecties.

Twitter Facebook-plein Instagram De omslag

READ  Resident Evil Village PS5 en Xbox Series X-vergelijking lost controverse op
Written By
More from Vanessa Hale
Is Dead Space een remake op Xbox One?
Gamers vragen zich af of Dead Space Remake beschikbaar zal zijn op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *