Klonoa Phantasy Reverie-serie is al te koop voor een geweldige korting

De Klonoa Phantasy Reverie-serie is pas minder dan een week geleden gelanceerd, maar je kunt hem nu al met korting krijgen bij Fanatical. De pc-gamingwinkel verkoopt het opnieuw ontworpen dual-pack voor platforms uit het PS1-tijdperk voor $ 34, een flinke korting op het normale prijskaartje van $ 40.

Klonoa debuteerde in Klonoa: Door to Phantomile in 1997, gevolgd door Klonoa 2: Lunatea’s Veil in 2001. Deze collectie markeert het 25-jarig jubileum van de serie door deze samen te stellen met bijgewerkte graphics, nieuwe moeilijkheidsgraden om games toegankelijker te maken, en kostuumopties. met DLC. Het basismontagespel bevat Moo’s modeset.

Deze deal is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar, dus de uitverkoopprijs eindigt rond 19.00 uur PT / 22.00 uur ET. Je aankoop wordt geactiveerd als Steam-sleutel.

Zowel Klonoa als Klonoa 2 stonden in hun tijd hoog aangeschreven als platformgames, waarbij Klonoa 2 een score van 91 behaalde op zustersite GameSpot. metacriticus. Deze compilatie is ook gebeurd Over het algemeen positieve (zij het minder bekende) beoordelingenmomenteel gezeten op 76 Metascore.

Hoewel deze deal niet wordt aangeboden als onderdeel van Amazon Prime Day, komt deze wel samen met een Amazon-retailvakantie boordevol kortingen. Als Klonoa je in de stemming brengt om meer deals te vinden, bekijk dan zeker de beste Prime Day-deals, samen met die van Amazon-concurrenten zoals Best Buy.

GameSpot kan een commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als je iets koopt dat op onze website wordt weergegeven.

READ  Alienware's Concept Nyx is een Plex-server voor pc-gaming
Written By
More from Max Mcgee
Spice Wars – Controleer de pc-systeemvereisten – GameSpace.com
Ontwikkelaar Shiro Games heeft een bestand bijgewerkt Steam .pagina Van de aankomende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *