Knockout City co-play beta ontgrendelt dit weekend voor iedereen

Stad knock-outDit weekend is de console-bèta voor iedereen opengesteld; U hoeft zich niet aan te melden voor een code om toegang te krijgen tot Electronic Arts of ontwikkelaar Velan Studios.

De platformonafhankelijke bèta begint vrijdag 2 april en loopt tot en met zondag 4 april op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Spelers kunnen naast de Windows-pc meedoen aan wedstrijden tussen deze platforms. Persoonlijk, via Origin en Steam.

De proefclient is gratis beschikbaar via alle marktplaatsen van deze platforms en kan nu vooraf worden gedownload. De crossover-bèta opent op vrijdag 2 april om 9:00 uur EST. Xbox Live Gold-, PlayStation Plus- en Nintendo Switch Online-abonnementen zijn nodig om deel te nemen aan de multiplayer-bèta op de respectievelijke consoles.

Stad knock-out Het is een multiplayer trefbalgame, met veel first / third-person shooter-elementen – inclusief gelaagde bonussen en populaire progressie in het Battle Royale-genre. Spelers hebben elke dag toegang tot twee afspeellijsten. Zij zijn:

  • Het KO-team: vrijdag 2 april 09:00 uur ET tot zondag 4 april 09:00 uur EST.
  • Showdown: 2 april om 9 uur ET tot zaterdag 3 april om 14 uur EST.
  • Diamond Dash: 3 april om 14.00 uur EST tot en met 4 april om 21.00 uur EST.

Spelers die aan deze bèta deelnemen, ontvangen twee in-game items – Beta Blue Booster Glider en Beta Brawler Player Icon – wanneer ze terugkeren naar de game voor de lancering in mei. Spelers die zich al voor deze bèta hebben aangemeld voordat deze voor het grote publiek werd geopend, kunnen dit weekend deze uitrusting gebruiken.

READ  Dragon Quest XI schrapt de notering ten gunste van Dragon Quest XI-S

Stad knock-out Het wordt op 21 mei gelanceerd op alle platforms die dit weekend als bètaversie beschikbaar zijn; EA biedt een gratis proefversie voor alle spelers, op alle platforms, die toegang geeft tot de volledige game. Blijf spelen nadat de proefperiode is afgelopen, kost $ 19,99. De voortgang wordt overgedragen van de gratis proefversie (maar niet de proefversie) voor degenen die de game kopen. Stad knock-out Het is ook een cross-progression-game, evenals cross-play, wat betekent dat voortgang en itemvoorraad zijn gekoppeld aan een account waartoe alle versies van de client van de game toegang hebben.

Written By
More from Max Mcgee

Halo Infinite wordt officieel gelanceerd in de herfst van 2021

Halo Infinite was oorspronkelijk gepland om samen met de Xbox Series X...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *