Komt Avatar: Frontiers of Pandora uit op Xbox One en PlayStation 4?

Komt Avatar: Frontiers of Pandora uit op Xbox One en PlayStation 4?

Avatar: De grenzen van Pandora Dompelt je onder in de open wereld van Avatar (en het vervolg). Maar als je nog niet hebt geüpgraded naar een nieuwe generatie console, vraag je je misschien af ​​of dat wel mogelijk is Avatar: De grenzen van Pandora Wees op Xbox One of PlayStation 4.

Dit is wat je moet weten over Avatar: de grenzen van Pandora-platforms

Avatar: De grenzen van Pandora Lancering op PlayStation 5 en Xbox Series S, Amazon Luna en pc. Helaas komt de game niet naar PlayStation 4 of Xbox One.

Het is waar dat er enkele spelletjes waren, Zweinstein erfenis En Marvel Middernachtzon Bijvoorbeeld degenen die op systemen van de nieuwe generatie werden gelanceerd en later de laatste generatie bereikten. Maar dat is niet wat hier gebeurt. Ubisoft brengt geen release uit Avatar: De grenzen van Pandora Helemaal op PlayStation 4 of Xbox One.

Ubisoft heeft geen officiële reden gegeven om dit niet te doen, maar het is waarschijnlijk dat het technisch moeilijk zou zijn om de game op PS4 en Xbox One uit te voeren. Ontwikkelaar Massive Entertainment zal er rekening mee moeten houden dat consoles van de laatste generatie geen SSD-schijven hebben, en dat ze dan misschien een compromis moeten sluiten over hun ambities, zodat ze de game op een console van de laatste generatie kunnen persen.

En als je er op dit moment aan denkt om het origineel te spelen Avatar: gamevideo, uitgebracht in 2009 voor PS3, 360 en Wii, is niet compatibel met Xbox One of PS4, sorry. Spelers op consoles van de laatste generatie hebben dus pech.

READ  De Volt Xbox-controller is gedaald tot $ 39,99

Wanneer Avatar: Frontiers of Pandora uitkomt

Avatar: De grenzen van Pandora Tot PS5 en Xbox-serie S, Amazon Luna en pc op 7 december. Spelers die de game vooraf hebben besteld, kunnen deze op de releasedag spelen.

In tegenstelling tot sommige recente games is er geen vroege toegangsperiode waarin je vroeg kunt spelen als je de game vooraf aanschaft of de Super Duper Ultra Collector’s Edition aanschaft. Misschien heb je geluk en komt je fysieke exemplaar een dag of twee eerder via de post aan, maar de game komt officieel uit op 7 december.

Het antwoord ligt dus op het testament Avatar: De grenzen van Pandora Niet voor Xbox One of PS4. Het komt op 7 december uit op de volgende generatie consoles, pc en Amazon Luna, maar niet op Xbox One of PS4.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *