Komt Baldur’s Gate 3 naar de Xbox? Hier is het antwoord

Komt Baldur’s Gate 3 naar de Xbox?  Hier is het antwoord

Baldur’s Gate 3, een populaire fantasy-RPG, komt naar verwachting in september uit op PlayStation 5. Maar hoe zit het met de Xbox? Komt het beschikbaar op Xbox Series X en S? Het antwoord is ja, Baldur’s Gate 3 komt waarschijnlijk naar Xbox. Er is momenteel echter geen bevestigde releasedatum of jaar voor de Xbox-versie.

Hoewel het geen exclusieve timing voor PlayStation 5 was, waren er enkele ontwikkelingscomplicaties met de Xbox-versie. Larian, het bedrijf achter de game, heeft nog geen officiële releasedatum voor Xbox Series X | aangekondigd S. In een interview op SkillUp’s Friends Per Second Podcast, uitte CEO Larian zijn voorzichtigheid met betrekking tot de situatie. Het soepel draaien van de game op de Xbox Series S, die minder krachtig is dan de Xbox Series X, leek voor problemen te zorgen.

Dit betekent niet dat de Xbox-poort wordt geannuleerd, maar totdat Larian een release-venster biedt, zijn de opties voor het spelen van Baldur’s Gate 3 op pc, PlayStation 5 (vanaf 6 september) en Mac. Dus hoewel Baldur’s Gate 3 in ontwikkeling is voor de Xbox, is het zeer onwaarschijnlijk dat het dit jaar zal verschijnen.

Als je op zoek bent naar het beste alternatief, kun je Baldur’s Gate 3 op pc spelen met je Xbox-controller.

READ  Somerville krijgt een verrassende releasedatum in november op Xbox, pc en Game Pass

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *