Kony vertelt hoe hij getuige was van de meest ongebruikelijke toernooiwedstrijd in de geschiedenis van Super Smash Bros

Kony vertelt hoe hij getuige was van de meest ongebruikelijke toernooiwedstrijd in de geschiedenis van Super Smash Bros

In een recente video, Kosmisch Hij vertelt wat hij de meest bizarre toernooiwedstrijd in de geschiedenis van Super Smash Bros. noemt. Deze evenementen eindigden in 2010 toen Super Smash Bros. Ultimate bezig was. Brawl is het nieuwste deel in de Super Smash Bros.-serie.

MikeHaze, destijds een van Marths beste gebruikers, moet het opnemen tegen een ietwat mysterieuze maar bekwame speler die bekend staat als “ook”. Dit was op een toernooi georganiseerd door MLG dat Kirby’s “Green Greens” -podium toestond, ook al was het podium bij bijna alle andere evenementen verboden.

Wat Oook tot een bijzonder moeilijke speler maakte voor MikeHaze, was het feit dat hij een Donkey Kong-speler was. Bij Super Smash Bros. Brawl, Donkey Kong is meer een “zwaardfiguur” dan het archetype van de gladiator waar hij bekend om staat in Super Smash Bros. Brawl. 4 en Super Smash Bros.Ultimate. Ultiem.


Hoewel Donkey Kong duidelijk heeft verloren van de meeste hogere echelons van Brawl, wordt verwacht dat Donkey Kong een gelijke of gunstige wedstrijd zal hebben tegen Marth. Gecombineerd met MikeHaze’s gebrek aan bekendheid met personages buiten het hogere echelon, maakte deze wedstrijd moeilijk voor MikeHaze.


Uiteindelijk ging de groep door naar game drie met beide spelers op het bord. MikeHaze nam enkele onverwachte beslissingen door te kiezen voor King Dedede en het Greens-podium.


Hoewel meestal werd gedacht dat Donkey Kong een bijna niet te winnen wedstrijd had tegen King Dedede vanwege een chain capture-opstelling met strikte timing. Aangezien MikeHaze geen King Dedede-speler was, hoopte hij te kunnen vertrouwen op de muren van de podiumstaken van de Green Greens om de Infinite Grab Chain gemakkelijker vast te zetten.

READ  PUBG Mobile Developers 'New Country Game heeft de 10 miljoen preregistratiemarkeringen op Google Play overschreden


MikeHaze hield echter duidelijk geen rekening met de hoeveelheid chaos die door deze beslissingen zou ontstaan. Luister naar Kony’s hervertelling van deze gebeurtenissen – samen met videobeelden van de wedstrijd – in de onderstaande video:
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *