Krijg een extra Xbox Core draadloze controller met korting

Je kunt nooit teveel consoles hebben. Met alle variaties die Microsoft heeft uitgebracht voor zijn Xbox Core draadloze controllers, kun je voor elke dag van de week een andere keuze hebben. Momenteel kun je de Shock Blue-variant voor slechts $ 59 aan je collectie toevoegen. Als je van plan bent om tijdens de vakantie solide Xbox-games te kopen, is dit een geweldige bonus om bij de hand te hebben.

Xbox draadloze controller (schokblauw)

Xbox draadloze controller (shock) blauw)

Basisconsoles hebben niet alle toeters en bellen van de Elite-serie, maar ze zijn nog steeds uitstekend voor dagelijks gebruik. Het heeft gebeeldhouwde oppervlakken en een hybride D-pad met een getextureerde grip op de actuators, spatborden en behuizing. Het beschikt ook over een 3,5 mm audio-hoofdtelefoonaansluiting.

We hebben het gerangschikt als een van de beste Xbox One-controllers, naast andere favorieten om op te halen als je extra randapparatuur nodig hebt. Je kunt deze console gebruiken met het grootste deel van de Xbox-familie: Xbox Series X | S, Xbox On en zelfs je pc.

Hoewel deze console pas na Kerstmis arriveert, is het een goed idee om wat extra’s te kopen voor elk van de systemen die u en uw gezin voor de feestdagen hebben gekregen.

Weet je niet zeker of je de trekker (strak) wilt overhalen? Bekijk dan zeker onze recensie.

READ  Gerucht: is IO Interactive een soort Xbox-bedrijf?
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Network is de nieuwe naam voor de online-infrastructuur voor consoles
Late avond, Het nieuws brak met toestemming van The Verge Microsoft was...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *