Krijg negen Lego-speelgoed voor $ 1,11 elk van Humble Bundle

Jarenlang heeft Warner Bros. Interactief entertainment lego speelgoed Voor compatibiliteit met populaire films. Er waren er op dit moment veel, maar ze slaagden er allemaal in om het verhaal van de films waarop ze waren gebaseerd op een leuke manier na te vertellen, terwijl ze een verslavende gameplay-ervaring gaven met een sterke focus op herhalingen. Momenteel zijn negen van dit Lego-speelgoed verkrijgbaar in een bescheiden bundel voor $ 1,11 per stuk.

dat is wie lego speelgoed Heb je deze nederige bundel gekregen? Welnu, we geven je hieronder een volledige lijst, maar een paar hoogtepunten zijn de Lego DC Super-Villains uit 2018 (de eerste Lego-game waarmee je een aangepast personage kunt maken dat centraal staat in het verhaal) en Lego The Incredibles ( waarmee je kunt spelen als de eerder genoemde helden en een indrukwekkende verzameling Pixar-gravures bevat).

Een deel van wat deze actie-avonturenspellen zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat ze altijd een enorme verscheidenheid aan personages hebben om te ontgrendelen, en ze bieden een gameplay die toegankelijk is voor alle leeftijden. Jongere spelers zullen geen probleem hebben om zich een weg door de verhalen te banen, maar degenen die op zoek zijn naar meer uitdaging kunnen 100% scoren en dit vereist veel vaardigheid.

Hier is een overzicht van alle games die zijn opgenomen in Lego: At the Movies-bundel:

  • De videogame Lego Movie 2 (2019)
  • LEGO: The Incredibles (2018)
  • LEGO: DC Superschurken (2018)
  • LEGO Marvel Super Heroes 2 (2017)
  • De LEGO Ninjago Movie-videogame (2017)
  • LEGO Marvel Avengers (2016)
  • Lego Jurassic World (2015) – opgenomen in onze lijst met de beste dinosaurusspellen
  • De LEGO-filmvideogame (2014)
  • LEGO Marvel Superhelden (2013)
READ  Bandai Namco gaat mogelijk samenwerken met een andere Amerikaanse fantasyromanschrijver na George R.R. Martin

Negen krachtige spellen die je gegarandeerd talloze uren speelplezier zullen bezorgen. Met zoveel geweldige film-IP’s in het pakket, zijn we er zeker van dat sommige er erg aantrekkelijk zullen uitzien … vooral voor $ 1,11 (of £ 0,91) elk.

Door deze bundel te kopen, steunt u het goede doel Active Minds. Deze liefdadigheidsinstelling werkt aan geestelijke gezondheidsondersteuning aan jongeren tussen de 14 en 24 jaar. Het helpt echt levens te redden, en het feit dat dit pakket bijdraagt ​​aan zo’n belangrijk doel maakt het alleen maar aantrekkelijker.

Written By
More from Max Mcgee
PC-games gebruiken nu de functies van de PS5 DualSense-controller
Er werd ontdekt dat de onlangs uitgebrachte Metro Exodus Enhanced Edition op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *