Kunt u geen afbeeldingen van Google Chrome op Android opslaan? Hier is de oplossing: de tools die u kunt gebruiken

Soms merkt u misschien dat het klikken op de knop “Afbeelding downloaden” in Google Chrome niets doet – er verschijnt geen pop-up en de afbeelding wordt niet opgeslagen. Dit kan vervelend zijn voor mensen die Chrome als standaardbrowser op hun telefoon gebruiken. Volg de onderstaande gids als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd Herstellen Kan geen afbeeldingen opslaan van Google Chrome op Android.

Fix Google Chrome kan geen afbeeldingen downloaden of opslaan op Android-telefoon

Als u geen afbeeldingen van Google Chrome op uw telefoon kunt downloaden of opslaan, kan dit verschillende redenen hebben, zoals een tijdelijke storing, softwarefout, toestemmingsbeperkingen, enz. Hieronder hebben we enkele snelle stappen voor probleemoplossing opgesomd waarmee u kunt verhelpen dat Google Chrome geen afbeeldingen downloadt op uw Android-telefoon.

1]Probeer de juiste manier

Zorg ervoor dat u de juiste manier volgt om de afbeeldingen op te slaan in Chrome. De basisstap houdt in dat u op de afbeelding klikt om deze te vergroten en vervolgens lang op de knop “Afbeelding downloaden” klikt. Controleer of je het goed doet.

Open in een nieuw tabblad / maak een screenshot

Als dat niet voor u werkt, tikt en houdt u de afbeelding vast en klikt u op “Afbeelding openen in nieuw tabblad”. Zodra de afbeelding in het nieuwe tabblad is geladen, klikt u er lang op en klikt u op “Afbeelding downloaden”. U kunt ook een screenshot van de foto maken – deze heeft niet de oorspronkelijke resolutie, maar kan snel worden gebruikt.

2]Start uw telefoon opnieuw op

Een van de basisstappen voor probleemoplossing is om uw telefoon opnieuw op te starten. Een snelle herstart lost meestal de meeste tijdelijke problemen op. De kans is groot dat u afbeeldingen uit Chrome kunt opslaan nadat u uw telefoon opnieuw heeft opgestart.

3]Sta opslagvergunning toe

Chrome kan niets op uw telefoon opslaan als het geen toestemming heeft voor toegang tot de opslagruimte. De kans is groot dat u per ongeluk de opslagvergunning heeft geweigerd.

Opslagrechten inschakelen voor Google Chrome op Android:

  1. Open Instellingen Op je telefoon.
  2. ga naar Toepassingen Sectie.
  3. Klik hier Chrome. Kraan Rechten.
  4. Kraan opslag En verander het in Toestaan Als dat nog niet het geval is.

4]Wis Chrome-gegevens en cache

Een andere optie om te verhelpen dat Chrome geen foto’s op Android kan downloaden, is door de gegevens en het cachegeheugen te wissen. Hierdoor wordt de browser teruggezet naar de standaardinstellingen. De gedownloade gegevens worden echter niet verwijderd.

  1. Open Instellingen Op je telefoon.
  2. ga naar Toepassingen Sectie.
  3. Klik hier Google Chrome. Kraan opslag.
  4. Klik Ruimtebeheer. Kraan Maak ruimte vrij.
  5. Bevestig wanneer daarom wordt gevraagd.

5]Verwijder de browser en installeer deze opnieuw

Als niets werkt, controleer dan Google Chrome en werk het bij naar de nieuwste versie vanuit Play Store. Als de nieuwste versie al wordt uitgevoerd, verwijdert u deze en installeert u deze opnieuw om te controleren of het probleem is verholpen. U kunt ook oudere versies downloaden en installeren vanaf Hier.

Verpakking

Dit waren enkele snelle stappen voor probleemoplossing om het probleem Kan geen foto’s van het Chrome-probleem op Android opslaan op te lossen. Ik hoop dat je nu zonder problemen afbeeldingen in Chrome kunt downloaden. Als u echter nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen via de onderstaande opmerkingen.

Lees ook – 3 manieren om te repareren Kan geen afbeeldingen downloaden of opslaan van Google Chrome op de computer

U kunt ons ook volgen voor direct technologienieuws op Google Nieuws Of doe mee voor tips en trucs, smartphone-recensies en tools Tools voor het gebruik van Telegram Group Of voor de nieuwste video’s over abonnementsreviews GadgetsToUse YouTube-kanaal.

READ  Iron Maiden werkt samen met Horror-regisseur Corin Hardy aan 'Legacy Of The Beast' mobiele gamekarakter
Written By
More from Eda Greene

North-South All-Star-voetbalwedstrijd verhuist naar Mobile’s nieuwe University of South Alabama-stadion

De Alabama High School Athletic Association‘s oudste all-star-game heeft een nieuw thuis...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *