Lakers vs Thunder Eindscore: LeBron James wint Los Angeles voor de derde keer op rij

Er kan van alles gezegd worden Los Angeles LakersMaar een ding dat niet – of in ieder geval niet – over hen kan worden gezegd, is dat ze saai zijn. Na in elk van de laatste twee wedstrijden extra tijd te hebben doorgebracht, dwong LeBron James overuren af ​​met Oklahoma City Thunder Maandag weer met 3 koppelingsindicator.

Het feit dat de Lakers ronduit gedwongen overuren werden, is een prestatie op zich. De Lakers toonden geen verre interesse in het spelen van basketbal maandagavond, zoals blijkt uit het feit dat Thunder in het eerste kwartaal met 20 punten was opgeschoven met een achtmanstoernooi waarin hun beste speler, Shay Gilgius Alexander, niet was opgenomen. Vanaf dat moment kroop hij naar de finish in Los Angeles.

De Lakers maakten op verschillende punten punten in het tweede, derde en vierde kwartier, maar kwamen pas laat in het vierde kwart op voorsprong in de wedstrijd. De energie waarmee Montrezel Harrell en Kyle Cosma tijdens dit traject speelden, was de sleutel tot de comeback van de Lakers.

Met hun benen over, gingen de Lakers overuren, overtroffen Thunder 9-8 en wonnen de wedstrijd 114-113. De Lakers hebben hun laatste zes wedstrijden gewonnen, waaronder hun laatste vier thuis. Voor dit traject had hij niet meer dan twee opeenvolgende thuiswedstrijden gewonnen.

Als iemand om wat voor reden dan ook besluit om deze game opnieuw te bekijken, zullen ze zien dat James in de verte twee enorme games heeft gemaakt: de eerder genoemde drievoudige pointer die de game in verlenging stuurde en de overval die de donder in scramble-modus bracht en uiteindelijk bezit. Het is echter moeilijk te zeggen dat iemand de wedstrijdbal verdient. In plaats daarvan moet de bal gewoon worden opgeblazen en opgeladen aan alles dat het tegenovergestelde is van de Basketball Hall of Fame.

READ  LSU-Tennessee is geschorst voor de negende wedstrijd

Serieus: geen overuren meer.

De Lakers eindigen vijf thuiswedstrijden tegen Memphis Grizzlies op vrijdag. De Lakers zijn dit seizoen 2-0 tegen de Grizzlies.

Voor meer De Lakers Meld u aan en abonneer u op de uitzendfeed van Silver Wolf TV ITunesEn de SpotifyEn de Stitcher of Google Podcast. Je kunt deze auteur volgen op Twitter op Sluit een tweet in.

More from Madison Garrett

Is er zaterdag een voetbalwedstrijd in de NFL?

Tegen het einde van de reguliere competitie worden fans getrakteerd op (soms)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *