Last Epoch zou een nieuw thuis kunnen zijn voor Diablo 4-spelers na een inhoudsdroogte

Last Epoch zou een nieuw thuis kunnen zijn voor Diablo 4-spelers na een inhoudsdroogte

gepubliceerd: 30-09-2023T09:40:52

Bijgewerkt: 30-09-2023T09:41:05

Veel makers van Diablo 4-inhoud hebben de Blizzard-franchise verlaten, onder vermelding van verouderde inhoud, en sommigen zijn overgestapt naar Diablo’s concurrent Last Epoch en genieten van de verandering.

Diablo 4-contentmakers zoals Asmongold en Raxxanterax waren de oude en geweldige eindspelcontent van Diablo 4 beu, wat ertoe leidde dat zowel contentmakers – als vele anderen – de game verlieten om andere games in hetzelfde RPG-genre na te streven.

Makers zijn onder de indruk van RPG Last Epoch, hoewel de game niet beschikt over een enorme marketingaanwezigheid of een enorme ‘nieuwe game-hype’, aangezien de game sinds 2019 in Early Access kan worden gespeeld.

Artikel gaat verder na advertentie

Last Epoch heeft nieuwe ondersteuning gekregen van de makers van Diablo 4

Makers meldden hun aanwezigheid “Een aangename verrassing” Door Last Epoch Na de teleurstellingen van Diablo 4, inclusief community-favorieten zoals de dagelijkse streamer Raxxanterax.

De populaire Diablo 4-maker Raxx, die meer dan 500.000 volgers heeft op alle platforms, was een loyale Diablo-speler die Last Epoch nog nooit had gespeeld. Maar nadat de matige updates voor Diablo 4 Raxx tot het uiterste dreven en ervoor zorgden dat hij Last Epoch begon te spelen, had hij positief nieuws: “Last Epoch is geweldig. Dit is gewoon een geweldig spel.”

Meld u gratis aan voor Dexerto en ontvang

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Artikel gaat verder na advertentie

Raxx was ook verbaasd dat hij nog nooit Last Epoch had gespeeld en hoe gepolijst de game was terwijl hij nog in Early Access zat: “Als je een ARPG-fan bent, moet je het eens proberen.” [Last Epoch]”.

De maker had veel lof voor het spel en hoe universeel leuk het is, ongeacht je klasse of build: “Over hoeveel games kun je dat zeggen? Je kunt een klasse kiezen en bouwen die je niet wilt spelen, maar die doet het niet.” Het maakt niet uit; veel plezier toch.”

Artikel gaat verder na advertentie

Velen in de ARPG-gemeenschap zijn het eens met de lof van Raxx The Last Era (“LE”) vergeleken met Diablo 4, Velen van hen maken al in 2023 de overstap.

Blizzard verloor de gunst van zijn ARPG-gemeenschap nadat ze kritiek hadden geuit op het bedrijf omdat het de favoriete game van veel spelers had samengevoegd met Call of Duty Warzone: “Kijk eens wat ze met mijn geliefde franchise hebben gedaan.” Sommige spelers die de hoop op Diablo al hadden opgegeven, verwachten dat Last Epoch de fakkel zal overdragen, en fans denken dat Diablo is gevallen tegen de tijd dat het volledig is uitgebracht.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *