Lego Star Wars Skywalker Saga Tops Switch-, PS4- en Xbox-hitlijsten

Een legoprinses zit bovenop een grote stapel goud, munten en juwelen.

schermafbeelding: TT Games / Lucasfilm / Kotaku

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Het deed iets dat maar heel weinig games de afgelopen jaren hebben gedaan: het stond bovenaan de NPD Switch-verkoopgrafiek voor april en werd de eerste niet door Nintendo gepubliceerde game in meer dan een jaar. En Skywalker Saga Het stond niet alleen bovenaan de Switch-verkoopgrafieken vorige maand, maar stond ook bovenaan de hitlijsten van alle andere consoles, volgens de laatste NPD-gegevens.

naar mij Vandaag NPD-gegevens gedeeld (eerst gespot door Spelplek), was het nieuwste gezinsvriendelijke Lego-avontuur van TT Games de bestverkochte game in april en werd zelfs elden ring, die direct achter hem op de tweede plaats staat. (Het zou genoteerd moeten worden dat elden ring Het verkoopt ook goed zelfs outselling Plicht.)

Zoals genoemd, Skywalker Saga Het was ook de bestverkochte game op alle platforms die worden gecontroleerd door NPD, waaronder Xbox, PlayStation en Switch. De top van de Switch-verkoopgrafieken voor april bereiken is een groot probleem, met games die door Nintendo zijn uitgebracht, altijd bovenaan de NPD Switch-hitlijsten. Het overnemen van een niet-Nintendo-titel is niet ongewoon.

De laatste game van derden om deze prestatie te volbrengen was Monster Hunter Rise In maart 2021. Dit gebeurt zo zelden dat ik veel moest zoeken om een ​​ander exemplaar van een andere titel dan Nintendo bovenaan de lijst te vinden. In feite was de laatste keer dat dit gebeurde in april 2019 met de release van Mortal Kombat 11 op de schakelaar.

Als de geschiedenis een indicatie is, is het dat waarschijnlijk ook Skywalker SagaJe tijd aan de top zal vluchtig zijn, aangezien niet-Nintendo-titels deze prestatie zelden twee maanden op rij herhalen.

Dit is nog een voorbeeld van hoe belangrijk de exclusieve games en consoles van Nintendo zijn, wat kan helpen verklaren waarom het bedrijf zoveel heeft Worst later dit jaar gevoerd. Dit geldt vooral in vergelijking met andere consoles, die ze nog steeds lijken te houden De grote exclusiviteiten zijn laat dezer dagen.

READ  Marvel's Avengers brengt nieuwe patch uit voor PS4 en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale
Cyberpunk 2077-ontwikkelaars zullen naar verluidt nodig zijn om te crunchen voordat ze uitkomen
Cyberpunk 2077 is al geweest meerdere keren vertraagd en terwijl de in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *