LEGO Super Mario Luigi lanceringstrailer vrijgegeven

LEGO’s Super Mario-set heeft nu een spannende nieuwe toevoeging in de vorm van sets gebaseerd op de Luigi’s Mansion-serie, en Nintendo heeft een geheel nieuwe trailer uitgebracht om je in actie te laten zien. Collecties bevatten personages en locaties op basis van pop-upgames, waaronder Professor E.Gadd, Polterpup en meer. De collecties geven Luigi ook de vertrouwde Poltergust-rugzak, perfect om zielen te zuigen! Het is een geweldige manier voor LEGO en Nintendo om het concept uit te breiden, en de nieuwe combo’s lijken Luigi ook veel nieuwe reacties te geven op basis van de games!

De trailer van de nieuwe collecties vind je hieronder ingesloten.

het origineel Luigi’s paleis Het was een lanceringstitel voor de Nintendo GameCube in 2001. De serie sluimerde tot 2013, toen Nintendo en Next Level Games IP nieuw leven inbliezen met Luigi’s Mansion: Dark Moon op de 3DS. Terwijl de eerste twee games van Nintendo’s bescheiden verkopers waren, Luigi’s paleis 3 Het is een enorme verkoper geweest op de Switch, met bijna 10 miljoen exemplaren verplaatst sinds de release in 2019. De games hielpen Luigi om een ​​personage buiten Mario’s schaduw te creëren en gaven hem zijn eigen cast. Dit succes heeft LEGO en Nintendo er waarschijnlijk van overtuigd om de lijn uit te breiden met feature-sets op basis van games, en gaf hen ook de kans om personages toe te voegen die de LEGO-behandeling nog niet hebben gekregen!

Gezien het aantal videogames op basis van LEGO-eigendommen die in de loop der jaren zijn uitgebracht, is het verrassend dat we geen game hebben gezien die is gebaseerd op Mario LEGO-sets. Een Mario-spel in LEGO-stijl met bouwmechanica kan erg leuk zijn, en het lijkt erop dat veel Nintendo-fans geïnteresseerd zouden zijn om het te beoordelen. Voorlopig zullen fans het met de kits zelf moeten doen. We hopen dat LEGO en Nintendo interessante nieuwe manieren zullen blijven vinden om het concept uit te breiden!

READ  Icarus, de maker van DayZ, zet de toon met een nieuwe live-action trailer

Ben je van plan om een ​​van de Luigi’s Mansion LEGO-sets te bekijken? Ben je een fan van Luigi’s Mansion-spellen? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Over alles wat met gamen te maken heeft gesproken!

Written By
More from Aubrey Mason
PS5-voorraad: Sony Direct was binnen 33 minuten niet meer op voorraad – hier is waar je heen moet
Bijwerken: De PS5-restock was vandaag uitverkocht bij Sony Direct, maar we zullen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *