Lemnis Gate sluit de pc-bètadatum, ontgrendelingen gaan naar de volledige game

Geïnteresseerd in het innovatieve tijdreisspel Lemnis Gate, maar wil je het eerst uitproberen voordat je het koopt? Nou, je krijgt deze maand een kans, want Frontier Foundry en ontwikkelaar Ratloop Games Canada hebben open bètadata voor de game aangekondigd. De genoemde bèta biedt twee modi, vier kaarten, alle zeven game-agents en enkele exclusieve skins die je kunt ontgrendelen en overbrengen naar de hoofdgame. U kunt hieronder de nieuwste opmerkingen van Lemnis Gate-ontwikkelaars bekijken.

Dragon Age, Mass Effect EA Play Live en Star Wars slaan TOR over voor Sith-uitbreiding

Voor degenen die het niet hebben bijgehouden, Lemnis Gate is een shooter die om de beurt schiet, waarbij elke deelnemer 25 seconden krijgt om zichzelf te positioneren, iemand op te blazen, enz., waarbij alle acties tegelijkertijd plaatsvinden. U kunt dan de resultaten zien en doorgaan naar de volgende cyclus van 25 seconden (er zijn in totaal 5 cycli). Het concept is een beetje moeilijk uit te leggen, maar de video hierboven laat het vrij duidelijk zien. Hier is de volledige samenvatting van wat is inbegrepen in de Lemnis Gate-bèta:

De proefversie zal vier kaarten en twee spelmodi bevatten, zodat spelers kunnen proeven van de tactische uitdagingen die hen te wachten staan ​​bij Lemnis Gate. XM-herstel, de eerste van twee beschikbare modi, vindt plaats via de kaarten van Tectonic Wells en Quarry. Spelers moeten profiteren van deze diverse landschappen als onderdeel van hun strategie, terwijl ze strijden om de meeste exotische materialen (XM) te verzamelen voordat de tijd om is. Domination is de tweede beschikbare modus, waarin spelers proberen een tegenstander te slim af en te slim af te zijn terwijl ze strijden om controle over de regio op de Chimera- en Arbor-kaarten.

In beide modi zijn alle zeven klanten beschikbaar voor selectie. Spelers kunnen onder meer de KARL-triggerbot, het gifspuwende gif en de tijd langzamere Striker inzetten terwijl ze innovatieve strategieën bedenken om tegenstanders aan te pakken en te slim af te zijn. Met elk van de tegenstanders in de wedstrijd die aan het begin van elke ronde van 25 seconden een nieuwe klant plaatsen, is er genoeg ruimte voor tactische genieën om geweldige spelplannen te maken die meerdere tijdlijnen overspannen. Naast het vechten in verschillende werelden, hebben deelnemende spelers ook de mogelijkheid om exclusieve lanceringsskins en wapens te ontgrendelen die alleen beschikbaar zijn via de proefversie. Alle skins die tijdens de bèta zijn ontgrendeld, worden bij de lancering overgedragen naar de volledige game.

De bètaversie wordt gelanceerd vanaf de Lemnis-portal op 22 juli om 10.00 uur PT en loopt tot 26 juli om 10.00 uur PT. De proefversie is voor iedereen beschikbaar, zelfs als je niet hebt gereserveerd, maar je hebt een inwisselcode nodig, die wordt verspreid via Het Twitter-account van Lemnis GateEn de onenigheiden andere kanalen.

READ  Xbox Game Pass voegt exclusieve PS4 en Nintendo Switch toe

Lemnis Gate wordt op 3 augustus gelanceerd op pc, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 en PS5.

Written By
More from Max Mcgee
Cloudpunk is een uitzonderlijke cyberpunk-game die steeds beter wordt
GOTY 2020 (Afbeelding tegoed: toekomst) Naast ons team geselecteerd Uitreiking van Game...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *