LG Display kondigt zijn kleinste OLED tv-paneel tot nu toe aan

LG Display heeft wat details verstrekt over de OLED-panelen die dit jaar naar tv-fabrikanten worden verzonden. De line-up omvat een 42-inch paneel, het kleinste OLED-tv-formaat tot nu toe op het LG Display, evenals een nieuw 83-inch paneelformaat dat waarschijnlijk wordt weergegeven in De Bravia-line-up die Sony een paar dagen geleden heeft onthuld.

Dit betekent dat oled tv’s dit jaar verkrijgbaar zullen zijn in de maten 42, 48, 55, 65, 77, 83 en 88 inch. LG Display zegt dat het ook een 77-inch “next-generation” -paneel verzendt waarvan wordt gezegd dat het 20 procent efficiënter is en dus in staat is tot een hogere helderheid dan voorheen, wat tot nu toe een relatief nadeel was van OLED-tv’s.

LG Display is een componentenfabrikant en brengt zelf geen consumentenproducten uit, dus het is onduidelijk wie dit jaar een 42-inch tv in de verkoop gaat zetten. Het grotere LG Electronics heeft zijn OLED-tv-serie voor 2021 echter niet volledig onthuld Volgens een rapport in YonhapIn 2021 wordt het merk “OLED evo” gebruikt voor de nieuwe panelen.

LG Display haalde al nieuws op de virtuele CES van dit jaar en kondigde A. Het concept van ‘slim bed’ Met een transparant OLED-paneel dat naast de voet omhoog komt 48 ” flexibel paneel Het kan gaan van een flatscreen-tv tot een gebogen gamescherm.

READ  Toyota Supra gespot testen op de ring met een andere motor?
Written By
More from Lesley Curry

Games bieden hoop in een dramatisch jaar voor popmuziek

Robert van Gijssel3 september 2020, 18:13 Het Britse dans- en dj-duo Disclosure...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *