Lijkt op Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl uit Unity Engine-games

Foto: The Pokémon Company / The Pokémon Company / Baccarat

Spoilerwaarschuwing: Hoewel we vermijden om hier informatie weer te geven die als “misleidend” kan worden beschouwd, raden we u aan voorzichtig te zijn bij het klikken op een link die u wegleidt van de site.

Zoals tegenwoordig gebruikelijk is, is de volgende grote release op de kalender van veel spelers, Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl, Het zei Vroeg gelekt, met sommige mensen Je hebt de legendarische pocketmonsters al gevangen in het spel. Voor spoilergevoelige gamers die uitkijken naar deze DS-remakes, is het een gevaarlijke tijd online, maar wees gerust, we zullen spelspoilers rond deze onderdelen vermijden.

Een van de interessante dingen die al vroeg naar voren kwamen, was echter het voorstel van verschillende partijen Op sociale media Dat dit paar games is gebouwd met Unity in plaats van met de game-engine die wordt gebruikt zwaard en schild.

Switch’s ondersteuning voor Unity – een veelgebruikte engine die veel games op alle platforms aandrijft – is een factor geweest in de enorme bibliotheek met titels die zich sinds 2017 op de console heeft verzameld, waarvan er vele misschien niet op het Nintendo-platform zijn terechtgekomen. De motor wordt niet ondersteund.

Wat betekent het gebruik van eenheid door Brilliant Diamond en Shining Pearl voor games? Nou, voor de overgrote meerderheid van de gamers, heel weinig – je ziet misschien een logo in de aftiteling, maar verder zou je waarschijnlijk niet weten in welke engine de game is ingebouwd. Voor mensen die ondanks het gebruik van deze engine graag achter de schermen met code rommelen Blijkbaar Het maakt het bewerken en wijzigen van tekst en andere items in ROM veel gemakkelijker dan het zou kunnen zijn.

READ  Google Berichten toont iMessage-reacties als emoji

Hoewel Unity zijn tegenstanders heeft (zoals elke game-engine), is het een veelzijdige en krachtige tool met een bewezen staat van dienst op de Switch – dat ILCA-ontwikkelaar De keuze van de eenheid is heel logisch.

Vertel ons hieronder of je spoilers hebt vermeden, zoals het ontwijken van kogels in kogels, of dat je halsoverkop in de verzameling glanzende en coole spoilers bent gedoken die de webtours maken.

Written By
More from Lesley Curry
iFixit deelt de eerste AirPods Max-demontage
iFixit deelt traditioneel een demontage van elk nieuw Apple-product, en dit keer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *