Like a Dragon: Infinite Wealth verwijdert New Game+ en plaatst het achter een DLC-betaalmuur.

Like a Dragon: Infinite Wealth verwijdert New Game+ en plaatst het achter een DLC-betaalmuur.

Ah, nieuw spel+. Al tientallen jaren een hoofdbestanddeel van Yakuza- en Like a Dragon-games, maar de aankomende release van Like a Dragon: Infinite Wealth vergrendelt de functie achter een extra betaalmuur. Het is een zet die fans teleurgesteld heeft gemaakt, omdat SEGA's geldstelende praktijken een aantasting vormen van wat als een langverwachte release werd beschouwd.

De New Game+-modus van Infinite Wealth lijkt exclusief te zijn voor het 'Master Vocation' DLC-pakket, dat is opgenomen in de Deluxe- en Ultimate-edities van de game (die respectievelijk te koop zijn voor $ 15 en $ 40 extra). Nogmaals, eerdere Like a Dragon-titels bevatten standaard New Game+. Er bestaat weinig twijfel dat SEGA een bestaande functie uit de basisversie kopieert om de verkoop van duurdere producten te vergroten.

Voor degenen die helemaal niet op de hoogte zijn: met New Game+ kun je meestal een nieuwe playthrough starten terwijl je alle voortgang behoudt die je personage sinds de volledige run heeft geboekt. In eerdere Like a Dragon-titels zijn ze ontworpen om je een enorm voordeel te geven bij het spelen van de moeilijkste modi – of je kunt ze gewoon gebruiken om het verhaal opnieuw te beleven zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opnieuw openen van al je vaardigheden.

Er is ook enige bezorgdheid over de pre-orderbonus van het “Hero’s Booster Pack”, waarmee je “sneller een hoger niveau kunt bereiken”. Het ziet er nooit goed uit, vooral niet als de voorganger van Yakuza: Like a Dragon als sleur aan het einde van het verhaal dient.

Wat vind jij van deze onzin? Vertel SEGA hoe je je echt voelt in de reacties hieronder.

READ  Lenovo ThinkStation P360 Ultra stopt 16 cores van CPU en GPU in een kleine desktop

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *