LineageOS 16.0 arriveert voor Pixel 2 en 2 XL, 17.1 komt binnenkort voor meer Pixel-telefoons

Het is waarschijnlijk een tijdje geleden dat de meesten van jullie zelfs maar aan de Pixel 2 en Pixel 2 XL, maar LineageOS heeft zojuist de officiële versie van 16.0, gebaseerd op Android 9 Pie, voor het duo gepusht. Bovendien is het op Android 10 gebaseerde LineageOS 17.1 onderweg voor de Pixel 2-, 3a- en 4-series.

De komst van LineageOS nu voor de Pixel 2 en 2 XL is redelijk actueel gezien de officiële Google-updates gepland om te eindigen in oktober van dit jaar, dus degenen onder jullie die nog steeds rocken met de tweede generatie Pixel-telefoons, zouden de nieuwste Android-functies moeten kunnen bijhouden.

Alleen de oudere Pie-based 16.0 is beschikbaar in stal voor Pixel 2s op dit moment, maar een r / LineageOS-subreddit-volgeling met arendsogen merkte dat officiële LineageOS 17.1-ondersteuning komt voor de Pixel 2 en 2 XL, 3a en 3a XL, net als de 4 en 4 XL. De originele Pixel en Pixel XL hadden al officiële Lineage-ondersteuning, en de Pixel 3 en 3 XL heb het onlangs ook gekregen, dus dat laat de gloednieuwe Pixel 4a en de momenteel niet uitgebrachte Pixel 5 over als de enige Pixel-telefoons waarvoor officiële Lineage-ondersteuning nog niet is bevestigd.

Bovendien zijn er twee telefoons uit de Moto G7-serie, de G7 Play (kanaal) en G7 Power (oceaan) hebben zojuist LineageOS 17.1 ontvangen. We zullen jullie zeker updaten wanneer 17.1 arriveert voor die Pixels.

READ  Luister naar wat we tot nu toe hebben gezegd over de Surface Duo-hardware
Written By
More from Aubrey Mason

USS Bonhomme Richard: Scheepsbrand kan jarenlang de Amerikaanse vloot in de Stille Oceaan belemmeren

Marineofficieren zeiden dat de brand aan boord van de USS Bonhomme Richard,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *