LineageOS 16.0 arriveert voor Pixel 2 en 2 XL, 17.1 komt binnenkort voor meer Pixel-telefoons

Het is waarschijnlijk een tijdje geleden dat de meesten van jullie zelfs maar aan de Pixel 2 en Pixel 2 XL, maar LineageOS heeft zojuist de officiële versie van 16.0, gebaseerd op Android 9 Pie, voor het duo gepusht. Bovendien is het op Android 10 gebaseerde LineageOS 17.1 onderweg voor de Pixel 2-, 3a- en 4-series.

De komst van LineageOS nu voor de Pixel 2 en 2 XL is redelijk actueel gezien de officiële Google-updates gepland om te eindigen in oktober van dit jaar, dus degenen onder jullie die nog steeds rocken met de tweede generatie Pixel-telefoons, zouden de nieuwste Android-functies moeten kunnen bijhouden.

Alleen de oudere Pie-based 16.0 is beschikbaar in stal voor Pixel 2s op dit moment, maar een r / LineageOS-subreddit-volgeling met arendsogen merkte dat officiële LineageOS 17.1-ondersteuning komt voor de Pixel 2 en 2 XL, 3a en 3a XL, net als de 4 en 4 XL. De originele Pixel en Pixel XL hadden al officiële Lineage-ondersteuning, en de Pixel 3 en 3 XL heb het onlangs ook gekregen, dus dat laat de gloednieuwe Pixel 4a en de momenteel niet uitgebrachte Pixel 5 over als de enige Pixel-telefoons waarvoor officiële Lineage-ondersteuning nog niet is bevestigd.

Bovendien zijn er twee telefoons uit de Moto G7-serie, de G7 Play (kanaal) en G7 Power (oceaan) hebben zojuist LineageOS 17.1 ontvangen. We zullen jullie zeker updaten wanneer 17.1 arriveert voor die Pixels.

READ  Willekeurig: Nintendo heeft hun Switch Online-trailer (opnieuw) geüpload en het wordt nog steeds gehaat
Written By
More from Aubrey Mason

Fauci zegt dat hydroxychloroquine niet effectief is bij de behandeling van Covid-19

Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gewaarschuwd voor reizen naar de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *