Live verslaggeving: New York Jets in Denver Broncos in week zeven

De Denver Broncos (2-4) host Red Hot New York Jets (4-2) in week 7 en ze zullen dit doen zonder hun startende quarterback, aangezien Russell Wilson is uitgesloten vanwege een hamstringblessure. Brett Rybian zal dit spel starten.

Game-updates

12:35 uur MT: De inactieve selectie van de Broncos heeft quarterback Russell Wilson officieel uitgesloten. Linebacker Josie Jewell was ook niet klaar voor deze wedstrijd. Hier is je complete Idle List Broncos-Jets gameday.

14:41 MT: Rookie run back Breece Hall rende voor een 62-yard touchdown om de Jets vroeg 7-0 over de Broncos te zetten in het eerste kwartaal.

14:48 uur: Dit werd gevolgd door Brett Rybian’s aanval en de Broncos’ 13-play, 75-yard overtreding van hun eigen land, die culmineerde in een yard touchdown gerund door Latvius Murray om de wedstrijd te binden. De zwakke snap en ophanging zorgden er echter voor dat Brandon McManus het extra punt miste. De Broncos vielen laat in het eerste kwart met 7-6.

14:53 uur stadstijd: Zach Wilson werd onder druk gezet om de bal naar buiten te duwen en de bal te voelen terwijl hij uit de zak probeerde te komen. De Broncos-defensie wist te scoren, maar werd door een call van tafel geveegd, maar coach Nathaniel Hackett tartte de oproep op het veld. Het leek een duidelijke verwarring in de herhaling, maar Bill Vinovic regeerde de theatrale tribunes zoals hij wordt genoemd. Volledige samenvatting van het eerste kwartaal.

15:16 uur stadstijd: Ondanks dat hij zijn erflijn steunde, vond Rypien Greg Dulcich voor wat ademruimte en speelde hij later twee keer Hij raakte diepe Jerry Judy wijd open voor een winst van 45 yards. Geweldig spel!

READ  Meer geremasterde GTA Trilogy-info lekken inclusief GTA V-besturingselementen

15:23 uur stadstijd: De lange run van de Broncos, die begon bij de one-yard-lijn, eindigde met een velddoelpunt van 44 yard van Brandon McManus om Denver laat in het tweede kwartaal op 9-7 te zetten.

15.30 uur stadstijd: De leidende bronzen deelnemer tot nu toe, Mike Boone, werd in het tweede kwartaal van het veld geslagen en heeft… Twijfelachtig oordeel om terug te keren met een enkelblessure. De Jets verloren ook hun belangrijkste motivatie toen Breece Hall naar de kleedkamer verhuisde.

15:42 MT: De overtreding van Gates reageerde in een drive-thru-oefening van twee minuten laat in het tweede kwartaal, toen Greg Zorlin een velddoelpunt van 45 yard afvuurde toen de tijd eindigde in de eerste helft om de Jets een 10-9 voorsprong terug te geven. Compleet overzicht van het tweede kwartaal.

15:59 uur stadstijd: Mike Boone werd wegens een enkelblessure officieel uitgesloten van de wedstrijd om aan de tweede helft te beginnen.

16.26 uur stadstijd: Baron Browning Officieel uitgesloten van het spel In het derde trimester een dijbeenblessure.

16.35 uur stadstijd: Toen het derde kwart ten einde liep, gooide Rypien een lelijke interceptie om de Jets binnen het bereik van de velddoelpunten te brengen. Ze zullen een derde en één draaien tot het einde van het kwartaal buiten de rode zone. Compleet overzicht van het derde kwartaal.

Spelvoorbeeld

Met Brett Rybian in het midden, zouden de Broncos hun hardloopspel al vroeg moeten beginnen met Latavius ​​​​Murray. Melvin Gordon wordt een rookie genoemd, maar je moet geloven dat Murray het achtergrondverhaal zal zijn waar het team echt voor opvalt in deze game. De Jets hebben de vierde beste verdediging in de NFL, met slechts 3,9 yards per carry, dus Denver gaat het verminderen.

READ  Cowboys vs Panthers blessurerapport 1: Cowboys verlaten Eagles-wedstrijden zonder nieuwe blessures

Als ze een running game kunnen opzetten, zal het short-pass-spel openstaan ​​voor Rypien. Hij heeft niet veel armkracht en met de wind in Denver, zal hij dat korte spel moeten spelen om punten op het bord te krijgen.

De aftrap is op zondag 23 oktober 2022 op Empower Field at Mile High in Denver, Colorado, om 14.05 uur Mile High-tijd. U kunt bestanden bekijken Live-uitzending van het spel via FuboTV of op CBS.

mijn verwachtingen

in samenwerking met DraftKings SportsbookIk zal dit jaar al mijn keuzes op TallySight behandelen. Onze medewerkers verwachten dat De Broncos zullen deze week weer verliezen, maar ik ben het niet eens met hun collectieve beoordeling. Ik denk dat Rybian Gates zal verrassen en Denver zal als beste uitkomen.

More from Madison Garrett
Nieuwe lijn van Brabantse hand door Scriptorium
Wachten op privacy-instellingen… het volgendevroegere Verhogingen 1/1 Project Scriptorium verzamelt 1000 scripts...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *