Lost Ark kondigt samenwerking en nieuwe klasse aan Witcher 3

Lost Ark-ontwikkelaar Smilegate heeft zijn samenwerking aangekondigd met het geliefde fantasiespel The Witcher 3 op LOA ON, evenals details over de nieuwe Lost Ark-klasse van Aeromancer, waarvan nu is bevestigd dat deze op 6 juli in Korea wordt gelanceerd. Het is alleen ingesteld voor gratis Koreaanse ARPG-servers, maar er wordt verwacht dat ze te zijner tijd hun weg naar de westerse release zullen vinden – hopelijk eerder vroeger dan later.

Beschreven als een “synergetische schade” -klasse, gebruikt de Aeromancer zijn parachute om weersafhankelijke aanvallen te richten. De gameplay-demo toont een wervelwind-achtige beweging die doet denken aan Diablo’s positionele barbaarse AoE’s die continue regen of donder op een gebied veroorzaakt, een zwevende dash-aanval die ijsvlekken op de grond lijkt achter te laten in zijn kielzog, een kegelvormige windaanval die toeslaat meerdere keren vijanden, en wat handtricks in beweging, en een grote hagelbui gevolgd door vijanden die door de lucht schieten.

Wat betreft de The Witcher 3 تعاون Samenwerkingwerd aangekondigd als onderdeel van het evenementenschema met een kleine afbeelding “Lost Ark x The Witcher 3” – helaas hebben we niet meer details gekregen, hoewel er wordt gesuggereerd dat het evenement in de winter op Koreaanse servers zal plaatsvinden, dus als dat zo is, zullen we het waarschijnlijk pas in 2023 zien.

Je kunt de Aeromancer-promo hieronder bekijken:

Er werden ook tal van andere updates aangekondigd tijdens VOLLEDIGE LOA OP EVENEMENTen snel vertaalde samenvatting Het werd beschikbaar gesteld op de officiële subreddit van het spel. Enkele van de andere besproken hoogtepunten zijn cross-server-vrienden, nieuws over de inhoud van het volgende verhaal, een herwerking van de wereldkaart om in te zoomen, meer ondersteuning voor nieuwe spelers en een opknapbeurt van de avatar-modus van de game. Nogmaals, dit zijn updates voor de Koreaanse server, maar naar verwachting zullen ze in de toekomst allemaal hun weg vinden naar de internationale versie van Lost Ark.

READ  Alexander: Waarom loopt het spel vast in Chrome en Edge, maar niet in Firefox?

Smilegate kwam onlangs terug op een geplande Yoz Jar-update die betaalde cosmetica met kernbuffs zou hebben aangeboden. Als je zelf Action-RPG hebt uitgeprobeerd, mis dan onze Lost Ark-categorielijst voor PvP en PvE niet, evenals onze gids om als nieuwe speler aan de slag te gaan in Lost Ark.

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *