Lost Ark werd na slechts 24 uur de op één na meest gespeelde game in de geschiedenis van Steam

ontbrekende doodskist Het overtrof ruimschoots 1 miljoen gelijktijdige spelers na slechts 24 uur en werd daarmee de op één na meest gespeelde game in de geschiedenis van Steam op basis van gelijktijdige aantallen. de DiabloZoals de MMO die gisteren in het Westen werd gelanceerd, nadat Amazon Games samenwerkte met Smilegate RPG voor vertaling ontbrekende doodskist Het is beschikbaar in het Engels. Het is nu door gelijktijdige records gegaan voor beide Counter-Strike: Wereldwijd offensief En punt 2, die regelmatig de toppositie van Steam’s meest gespeelde games domineren.

ontbrekende doodskist Het is op dit moment zo populair dat het serverproblemen heeft gehad en er is slechts een wachtrij om het te spelen. SteamDB-menu’s gelijktijdige spelers ontbrekende doodskist Op 1.311.842, voorbijgaand CS: GOHet record was 1.308.963 spelers en Dota 2Het aantal is 1.295.114. Het is echter niet precies duidelijk hoeveel van deze spelers het spel actief spelen en niet in de wachtrij van de server zitten.

Hoe dan ook, het is nu de tweede aan de top van de gelijktijdige lijst, alleen achter PUGB. Hij heeft nog een lange weg te gaan pubgPiekte 3.257.248 spelers aller tijden. ontbrekende doodskist Het is daarna het tweede grote succes van Amazon Games nieuwe wereld Vier maanden geleden vestigde hij een gelijktijdig record van 913634 spelers.

ontbrekende doodskist Oorspronkelijk uitgebracht in 2019 in Zuid-Korea, heeft het miljoenen actieve spelers in Zuid-Korea, Rusland en Japan. Het is een gratis spel en het is ook snel naar de top van Twitch geklommen, waarmee het de populaire categorie Gewoon chatten overtreft.

READ  Luigi's Mansion-uitbreidingssets worden toegevoegd aan Lego's Super Mario World
Written By
More from Aubrey Mason
Vrouw ‘gestoten’ door haai nadat ze haar pad opzwom
Kies het “Jaws” -thema. Een vrouw in de wateren voor de Bahama’s...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *