Luisteraars favoriete 12 inch releases 12 december op DMG Radio – Deurne Media Groep

Het radioprogramma DMG De Muziekfontein draait elke zondag twee uur lang vinylmuziek en op zondag 12 december (de twaalfde van de twaalfde) is er een speciale uitzending waar luisteraars naar hun favoriete nummer kunnen luisteren. Specificeer. Niet in de reguliere uitvoering maar in de zogenaamde 12 inch uitvoering.

Toen je vroeger naar Muziekfontein of Muziekpaleis in Deurne ging om je favoriete muziek op vinyl te kopen, had je keuze uit 7-inch of LP. Maar daar zat ook iets tussen, de 12-inch. Dit was LP-formaat maar had vaak maar één nummer per kant en speelde het in de meeste gevallen niet op 33 toeren maar met 45 toeren. Op 12 inch vond ik speciale lange versies en remixen en werden vooral gebruikt in disco’s.

Luisteraars van DMG Radio kunnen hun favoriete 12″ kiezen voor de speciale uitzending van De Muziekfontein gaat rond. Presentator Arnaud Knabin speelt op zondag 12 december van 17.00 uur tot 19.00 uur de meest gestemde nummers. Radio DMG in de regio Deurne is te beluisteren op 106.2 FM en online via dmgdeurne.nl en de DMG app, die gratis te downloaden is in Google Play en de App Store.

Advertenties

Deze inhoud is geblokkeerd, accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

READ  Games Gold september 2021: gratis aftellen naar Xbox One- en Xbox Series X-games | spellen
More from Madison Garrett
dit is hoe je dat doet in watchOS 7
Ben je trots op je zelfgemaakte Apple Watch-wijzerplaat? Vanaf watchOS 7 kun...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *