Maak je wat ruimte vrij voor de Switch-editie van Apex Legends?

Een van de grootste games die volgende maand op de Nintendo Switch verschijnt, is Apex Legends Door EA en Respawn Entertainment.

Teamgebaseerde battle royale-shooter die nooit de bochten snijdt – brengt een “volledig uitgeruste” ervaring naar het hybride systeem van Nintendo. Volgens Respawn, Port Specialist Panic Button (Rocket LeagueEn de Eeuwige dood) Haar magie werkte op deze, En breng enkele “slimme” verbeteringen.

Dus als de ervaring “compleet” is, hoe groot is deze versie van het spel dan? De officiĆ«le Switch eShop-pagina laat zien dat je wat ruimte moet vrijmaken – met de game vermeld als vereist15,2 GBAan vrije ruimte. Ondertussen geeft de beschrijving hieronder aan dat de game “minimaal” 30GB nodig heeft om te downloaden.

“De game moet worden gedownload Minimaal 30 GB Via een draadloze internetverbinding. Mogelijk moet je ook een Nintendo-account aanmaken of koppelen. MicroSD-kaart vereist (apart verkrijgbaar). De opslagvereisten kunnen veranderen, ga naar www.help.ea.com/apex-legends voor details. “

Op de Amerikaanse webpagina van Nintendo staat ook dat de bestandsgrootte 30 GB is, maar de Britse pagina zegt dat het 15,2 GB is. Verwarrend, is het niet?

Dus … het is het een of het ander. Hoe dan ook, het is een vrij grote download voor Switch. Als je meer ruimte nodig hebt, werkte Respawn samen met Western Digital en creĆ«erde een Apex Legends Switch is een kaart met een MicroSD-thema Voor $ 67,99. Met 128 GB is het niet anders dan uw standaard MicroSD-kaart, ongeacht het logo.

Wanneer de game op de Nintendo Switch terechtkomt, ondersteunt deze platformonafhankelijk spelen en begint met seizoen 8. Omdat de Switch-spelers dit seizoen een beetje laat toetreden, zijn er 30 GRATIS Season 8 Battle Pass-niveaus om te claimen, waardoor de ervaringspunten voor de eerste paar weken worden verdubbeld.

READ  Chicago State vs. Western Illinois - Game Preview - 30 december 2020

Maakt u ruimte vrij op uw MicroSD-kaart voor Apex Legends? Vertel het ons hieronder.

More from Madison Garrett

Red Dead Online Halloween Update naar verluidt gelekt

Het lijkt op Red Dead Online en Red Dead Redemption 2’s volgende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *