macOS Catalina 10.15.7 nu beschikbaar: lost wifi-bug en iMac-problemen op

Apple heeft een tussentijdse update uitgebracht voor macOS Catalina. Versie 10.15.7 lost een vervelende Wi-Fi-bug op en zorgt ervoor dat iMacs werken zoals ze zouden moeten.

Lees verder na de advertentie.

macOS Catalina 10.15.7 nu beschikbaar

Veel Mac-gebruikers hebben al een tijdje last van een wifi-bug waardoor je draadloze verbinding spontaan wegvalt. Handmatig opnieuw verbinden was de enige oplossing, wat best vervelend kan zijn als je bijvoorbeeld een videogesprek voert en opnieuw moet inloggen.

Er is ook een bug verholpen waardoor bestanden soms niet correct konden worden gesynchroniseerd met iCloud Drive. De update is ook goed nieuws voor eigenaren van de nieuwe 27-inch iMac die dit jaar uitkwam.

Het nieuwe bureaublad van Apple had soms een vreemde grafische bug waardoor er strepen op het scherm verschenen en het hele scherm kon flitsen. Gelukkig zat dit probleem niet in de hardware maar in de software en is dit met een simpele update verholpen.

Het downloaden en installeren van macOS Catalina 10.15.7 gaat als volgt. Zorg ervoor dat je al je bestanden opslaat en sluit, want je Mac zal tijdens de installatie meerdere keren opnieuw worden opgestart.

U kunt bijvoorbeeld macOS Catalina 10.15.7 downloaden

  1. Klik op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm;
  2. Ga naar ‘Over deze Mac’;
  3. Klik op Software-update en volg de stappen op het scherm.

Naast een update voor de Mac zijn er ook updates beschikbaar gekomen voor de Apple Watch, Apple TV, iPad en iPhone. Het zijn de eerste updates die volgen na de komst van de grote jaarlijkse updates voor deze toestellen.

READ  dit is hoe de Chromecast scoort met Google TV

Alleen de Mac wacht nog op de overstap naar macOS Big Sur, een grote nieuwe versie die onder meer een nieuw design introduceert. In onderstaande video laten we je de belangrijkste functies zien.

More from Madison Garrett

The Division 2: Codename Nightmare is geannuleerd, zegt ontwikkelaar

“Codename Nightmare”, een speciaal gameplay-evenement waar Ubisoft voor plaagde Tom Clancy’s The...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *