Madden NFL 21 om fixes te krijgen in Franchise-modus – in november

Madden NFL 21De ontwikkelaars van het spel hebben aangekondigd dat de franchisemodus van het spel – waarvan het gebrek aan verbetering de spelers woedend heeft gemaakt – drie belangrijke updates zal ontvangen. De eerste komt pas in november aan.

Spelers tweeten onder a #FixFranchise-hashtag sinds MaddenDe lancering van 28 augustus. Veel klachten sluiten aan bij de bekende opruiende beschuldiging dat Madden wederom een ​​kopieer-plakbaan is van het voorgaande jaar.

Maar het geknor heeft wel enige verdienste. Franchise ontving voor het laatst een aanzienlijke upgrade in 2016. Sinds de introductie van teameigenaren aan de speelbare rollen van Franchise aan het begin van deze consolegeneratie, heeft de modus meestal stapsgewijze verbeteringen ondergaan.

De eerste update naar Madden NFL 21‘s Franchise zal vier communityverzoeken behandelen, schreven ontwikkelaars een blog gepost donderdagmiddag. De eerste is de mogelijkheid om de X-Factor- of Superstar-vaardigheden van spelers in online of offline franchisemodi aan te passen. Zodra een speler in de competitie de juiste voortgangsdrempel heeft bereikt om een ​​X-Factor-vaardigheid te ontgrendelen, kunnen ligacommissarissen die (en de Superstar-vaardigheden) bewerken door er een te selecteren die beschikbaar is voor de positiegroep van die speler.

EA Tiburon-ontwikkelaars zullen ook proberen het aantal Superstar- en X-Factor-spelers dat zich ontwikkelt over een meerjarige franchise in evenwicht te brengen. Dit wordt bereikt door het afstemmen van de ontwikkelingseigenschappen van de speler en hun regressie gedurende een langdurige carrière.

Ten slotte krijgen spelers twee UI-wijzigingen waar ze om hebben gevraagd. Individuele statistiekenrapporten en spelerskaarten worden vernieuwd om meer context te bieden in seizoensstatistieken. Jarenlang was het een samenvoeging van brokken zonder veel smaak of context. De postseasons in franchise worden ook bediend door een playoff-bracket, waardoor spelers het nieuwe Wild Card-formaat van de NFL kunnen visualiseren.

READ  De 2022 Acura NSX Type S verschijnt met 600 pk, carrosseriemodificatie en een bruter uiterlijk

Spelers hoeven de lopende franchises niet opnieuw te starten om de verbeteringen en veranderingen te zien, zei EA Sports.

EA Sports zei dat dit pakket met updates half november moet worden gelanceerd. Het wordt gevolgd door nog twee updates voor franchise na de lancering. Deze werden eerst besproken in een blog van 3 augustus – ruim voordat de nieuwste versie van de game zelfs werd gelanceerd – waar Tiburon-ontwikkelaars langetermijnverbintenissen aangingen met franchise via Madden NFL 22 volgend jaar.

Deze omvatten verfijningen van de handelslogica van Franchise, om te voorkomen dat deze door spelers wordt misbruikt of door de AI wordt vervormd; beter AI-personeelsbeheer; en verbeterde en vernieuwde presentatie na het seizoen. Spelers bonken al jaren op Tiburon voor dit soort veranderingen.

Veel spelers gaven de blog van 3 augustus een teken dat Franchise niet veel aandacht zou krijgen in de Madden NFL 21 beschikbaar bij lancering. Nu we aan de andere kant zijn, lijkt het erop dat ze gelijk hadden. Bij het tekenen van de laagste beoordelingsscores (per Metacritic) in de 32-jarige geschiedenis van de serie, Madden NFL 21 is scherp bekritiseerd omdat het weinig aandacht besteedt aan franchise, een nietjesmodus die slechts stapsgewijs is gewijzigd van Madden NFL 15 voorwaarts.

Madden NFL 21 op de PlayStation 4 heeft een totale rating van 63 op Metacritic. Op de Xbox One is dat 69 en op de pc 60. De gebruikersscores zijn veel slechter. Polygon’s recensie prijst het plezier en de verfijning van de gameplay, maar dat kan het gebrek aan aandacht voor franchise niet wegnemen – afgezien van een met cliché bezaaid verhaal voor de singleplayer-carrière. Madden NFL 21De feitelijke middelpuntsmodus is in plaats daarvan The Yard, een variant van voetbal in de achtertuin met trick plays en veel cosmetische aanpassingen voor de spelers.

READ  Nintendo's winst daalt jaar-op-jaar aangezien er 89 miljoen Switches werden verkocht

Written By
More from Aubrey Mason

World of Warcraft-spelers kunnen eindelijk een bril krijgen, zeggen datamijners

World of Warcraft‘s Volgende bord, ketens overheersing, Vol spannende kennis en gevaarlijke...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *