MADiSON veroorzaakte fouten en crashproblemen op PlayStation en Xbox

De psychologische first-person horrorgame MADiSON zit vol met gamebrekende bugs en crashproblemen op zowel PlayStation als Xbox. De game is in dit geval uitgebracht op 8 juli 2022.

Op basis van rapporten van verschillende mensen die MADiSON bij de lancering hebben gekocht, wordt de game geplaagd door grote bugs, waaronder crashproblemen, willekeurige bevriezingen en fouten op het zwarte scherm op PlayStation- en Xbox-consoles. De ontwikkelaar Perp Games heeft de problemen erkend en een nieuwe update uitgebracht om de problemen aan te pakken. Spelers melden het nu echter Patch 1.4 blokkeert het spel volledigEn laat het in een staat waarin het niet kan starten.

Hoewel de bovenstaande crashproblemen met MADiSON over het algemeen willekeurig optreden, hebben sommige gebruikers specifiek gemeld dat hun optreden verband houdt met het ontgrendelen van PSN Awards en Xbox Achievements. Om het nog erger te maken, bevat de game ook een bug die het opslagbestand corrumpeert, waardoor je voortgang onbruikbaar wordt. Dit zal waarschijnlijk gebeuren wanneer je je voortgang opslaat en het spel afsluit. Op dit punt kan uw opslagbestand worden gewist en kunt u terugkeren naar het begin van het spel.

We dringen er bij spelers op aan die deze technische problemen ondervinden in MADiSON op PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X | S moet contact opnemen met PlayStation- of Xbox-ondersteuning en een terugbetaling aanvragen, aangezien de huidige staat van de game meer dan gerechtvaardigd is.

READ  Xbox maakt een van de best beoordeelde games van 2009 gratis

Als je werkt, is MADiSON een psychologisch horrorspel voor de eerste persoon dat een meeslepende en angstaanjagende ervaring wil bieden. Spelers nemen de rol aan van een personage genaamd Luca, die de brute marteling van een demon genaamd MADiSON moet doorstaan. De laatste is van plan een bloederig ritueel te voltooien dat tientallen jaren geleden begon, waardoor hij haatdragende daden begaat. Met behulp van de instantcamera kunnen spelers de menselijke wereld daarbuiten vertellen, foto’s maken en deze ontwikkelen om puzzels op te lossen, de omgeving te verkennen en vooral te overleven.
Written By
More from Vanessa Hale
French Open 2022: is er een tennisgame op PS5 en Xbox?
Hoewel tennis in een videogameformaat niet zo populair is gebleken als sporten...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *